Libnet.ro
UNICEF

10:30

Turistii chinezi evita Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

B1 B1,
Turistii chinezi evita Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

China International Travel Service a anuntat un declin considerabil al rezervarilor pentru circuite turistice in Malaysia, a declarat un reprezentant al operatorului, citat de cotidianul oficial China Daily. La. continuă pe B1

Turistii chinezi evita Malaezia, dupa disparitia avionului MH370.

Un important operator de turism din China a anuntat scaderea cererilor pentru circuite turistice in Malaezia, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia Airlines, dupa disparitia avionului Boeing 777, relateaza AFP, citata de Mediafax. Astfel, China International Travel Service, o companie de stat, a anuntat un declin considerabil al rezervarilor pentru circuite turistice in Malaezia, a declarat un reprezentant al operatorului, citat de .

Pasagerii si turistii chinezi evita vizitele in Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

Cererile pentru circuite turistice din Malaysia au scazut puternic, potrivit datelor unui important operator de turnism din China, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia Airlines, dupa.

Autoritatile chineze cer sa vada DOVEZILE care sustin ipoteza prabusirii zborului MH370

Sute de persoane s-au adunat in fata Ambasadei Malaeziei din Beijing pentru a protesta fata de, ceea ce numesc ei, doua saptamani de minciuni si informatii eronate, dupa disparitia zborului MH370. Compania.

Cutiile negre ale zborului MH370, cautate in tinutul umbrei

Noi imagini recente inregistrate prin satelit releva prezenta a 122 de obiecte intr-o zona de cautare din sudul Oceanului Indian, in care s-a prabusit zborul avionul care asigura zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, pe 8 martie, a anuntat miercuri Malaysia, relateaza AFP. Cutiile negre ale zborului MH370, cautate intr-o zona numita de navigatori tinutul umbrei.

Chinezii evita Malaysia Airlines, dupa disparitia aeronavei cu 239 de pasageri la bord

Un important operator de turism din China a anuntat scaderea cererilor pentru circuite turistice in Malaysia, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia.

Un apel misterios facut inainte de decolarea Zborului MH370 sugereaza posibile legaturi teroriste ale pilotului

Capitanul avionului disparut al Malaysia Airlines a primit inainte de decolarea aeronavei un apel de la o femeie misterioasa care a folosit o cartela de telefon sub o identitate falsa. Anchetatorii incearca sa afle mai multe informatii despre aceasta femeie, a carei identitate si posibila implicare in evenimentele ulterioare nu au fost inca stabilite, insa au potentialul de a contribui la desfasurarea anchetei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )