Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pasagerii unui aeroport din Canada au fost ingroziti. Ce au vazut pe tavan - VIDEO

Antena3 Antena3,
Pasagerii unui aeroport din Canada au fost ingroziti. Ce au vazut pe tavan - VIDEO

Un raton a reusit sa intre in Aeroportul International Pearson din Toronto, Canada, unde a ingrozity toti pasagerii, potrivit globalnews. ca. Animalul a ajuns in tavanul de deasupra terminalelor,. continuă pe Antena3

Moody 's a degradat cele mai mari banci din Canada

Un comunicat de presa de pe site-ul agentiei Moody 's Investors Service arata ca ratingul pe termen lung al primelor sase banci comerciale din Canada a fost redus cu o treapta.

O bomba a explodat in fata unui supermarket din sudul Thailandei, 42 de persoane au fost ranite / Atacul este atribuit insurgentilor islamisti

Un atac cu bomba atribuit militantilor musulmani care lupta pentru secesiune in sudul Thailandei, stat predominant budist, a ranit marti 42 de persoane in fata unui supermarket din orasul Pattani, scrie Reuters.

Un proiectil exploziv in stare de functionare a fost gasit in curtea unui liceu din Resita

Un proiectil exploziv, in stare de functionare, a fost gasit in curtea Colegiului National Mircea Eliade din Resita, in care invata sute de elevi.

Bomba descoperita in curtea unui liceu din Resita

O bomba de mari dimensiuni a fost descoperita in curtea Colegiului Mircea Eliade din Resita. Aceasta se afla la mai putin de jumatate de metru sub pamant, langa cel mai mare corp de cladire al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )