Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pasca traditionala pentru masa de Paste

Adevărul Adevărul,
Pasca traditionala pentru masa de Paste

Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa in zilele de Paste. Traditia spune ca trebuie preparata in ajunul invierii. continuă pe Adevărul

VIDEO Retete vegetariene pentru masa de Paste. Drob de legume, rosii umplute si pasca fara gluten

Ca vegetarian, in timpul sarbatorii de Paste, cand pe masa romanilor sunt nelipsite preparatele din carne de miel, poti sa te simti un pic stingher si sa ajungi sa te intrebi Eu ce mananc? Parca nu mai merge salata, mai ales daca esti la inceput cu dieta. Adeptii vegetarianismului sustin ca exista foarte multe preparate delicioase si foarte sanatoase care pot substitui produsele traditionale. Exista solutii si pentru cei care au alergie sau intoleranta la gluten, fiindca poti face inclusiv pasca si cozonac. HotNews. ro va prezinta cateva retete de Paste pentru vegetarieni si persoane cu intoleranta la gluten.

Chef Remus Nica de la Cireasa de pe tort, despre gastronomie, televiziune si masa de Paste, la Adevarul Live

Remus Nica, cheful care comenteaza prestatia vedetelor in bucatarie, la emisiunea Cireasa de pe tort, de la Prima TV, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde va povesti cum se impaca gastronomia cu televiziunea. Totodata, Remus Nica ne va da cateva sugestii si sfaturi pentru masa de Paste.

Remus Nica de la Cireasa de pe tort, despre gastronomie, televiziune si masa de Paste, la Adevarul Live de la ora 13.00

Remus Nica, prezentatorul care comenteaza prestatia vedetelor in bucatarie, la emisiunea Cireasa de pe tort, de la Prima TV, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde va povesti cum se impaca gastronomia cu televiziunea. Totodata, Remus Nica ne va da cateva sugestii si sfaturi pentru masa de Paste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )