Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasiunea pentru fotbal mai mare decat frica de Securitate. Fotbalul la Botosani s-a jucat de la agonie la extaz cu dribling-urile marelui Dobrin

Adevărul Adevărul,
Pasiunea pentru fotbal mai mare decat frica de Securitate. Fotbalul la Botosani s-a jucat de la agonie la extaz cu dribling-urile marelui Dobrin

In Romania pasiunea pentru fotbal nu are limite. Scandarile fanatice ale suporterilor se pierd in umbra unui secol de fotbal, de lacrimi, bucurie si istorie scrisa despre balonul rotund. continuă pe Adevărul

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

Analiza XTB Romania: in Romania, zaharul din magazin este de 4 ori mai scump decat la bursa

Pretul mediu de retail al unui kilogram de zahar este, in tara noastra, de 1,6 dolari, fiind de peste 4 de ori mai mare decat cel la care este tranzactionat pe bursa, respectiv de 35,9 centi pe kilogram la sfarsitul lunii iunie), se arata intr-o analiza a celor de la XTB Romania.

XTB: in Romania, zaharul din magazin este de 4 ori mai scump decat la bursa

Pretul mediu de retail al unui kilogram de zahar este de 1,6 dolari in Romania, fiind de peste 4 de ori mai mare decat cel la care este tranzactionat pe bursa, respectiv de 35,9 centi pe kilogram la sfarsitul lunii iunie), comenteaza analistii XTB Romania.

Cosmin Contra se bucura pentru slabiciunile Stelei: Campioana nu va fi mai puternica decat acum un an

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a analizat plusurile si minisurile Stelei inainte de Supercupa Romaniei, precizand ca lotul actual al echipei campioane este mai slab decat cel din sezonul trecut.

REVISTA PRESEI: Topul sotiilor de ministri care castiga mai mult decat partenerii lor.

Gandul. info prezinta astazi topul sotiilor de ministri care castiga mai mult decat partenerii lor. Intr-un top in care notorietatea publica ar fi invers proportionala cu succesul in afaceri, primele locuri le-ar ocupa, detasat, Silvia Nita, Elena Ramona Constantin, Laura Voinea sau Constanta Nicolaescu, aflate la butoanele afacerilor de familie cat sotii, ministrii Energiei, Agriculturii, Bugetului si respectiv Sanatatii, sunt prinsi cu guvernarea. O veste buna vine de la jurnalistii de la .

De ce se inunda Bucurestiul la fiecare ploaie mai mare si ce face Primaria Capitalei pentru a rezolva problema. Apa Nova, luata in colimator in Sectorul 4

Ploaia de duminica a facut ravagii in Bucuresti, mai multe zone din oras fiind la propriu sub apa: Tineretului, Vacaresti, Metalurgiei, Colentina. Acelasi lucru s-a intampla si pe strazile fara canalizare din Capitala. Aceasta nu este insa o noutate si nu s-a intamplat acum pentru prima oara. Si in anii trecuti, la fiecare ploaie mai mare, aceste puncte din oras s-au aflat exact in aceeasi situatie. Apa Nova, societatea care administreaza reteaua de canalizare din Capitala, sustine ca a facut investitii pentru modernizarea si extinderea acesteia, insa in ultimii 15 ani suprafata asfaltata sau construita din Capitala a crescut cu 60%, iar apa nu se mai poate scurge in sol. Primaria sectorului 4, sectorul care a avut cele mai mari probleme duminica, spune insa ca Apa Nova trebuie sa faca urgent niste investitii care ar rezolva problema.

Va frange muuuulte inimi cand va creste putin mai mare. Este cel mai CAUTAT model, care prezinta haine pentru copii

Alonso Mateo are cinci ani si deja are in conturile sale sute de mii de euro, pe care a reusit sa ii stranga din prezentarile si sedintele foto pe care le realizeaza pentru cele mai mari case de.

Cea mai MARE cladire din lume. Pentagonul incape in ea de TREI ori. E atat de mare, incat i-am facut un SOARE propriu

Cea mai mare cladire din lume a fost inaugurata in China. Este atat de mare, incat cladirea Operei din Sydnei incape in ea de 20 de ori, iar Pentagonul americanilor incape acolo de trei ori. Centrul comercial.

Procurorul care a inregistrat cel mai mare ESEC din istoria Justitie, propus sef la ...

Generalul magistrat Ion Vasilache, sef al Parchetelor Militare, desi nu a avut rezultate, ci a inregistrat cel mai mare rateu postdecembrist din Justitie, a fost propus, din nou, sef la Sectia Parcheteleor Militare de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si este marti audiat de Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru al doilea mandate . Vasilache a devenit cunoscut pentru ca i-a retinut fara probe si apoi a tot obtinut arestari preventive pentru mai multi sodati .

Alexander Bard, analist internet: Cea mai mare problema pentru o companie este ca sefii pun multe persoane in CC la e-mail

Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )