Libnet.ro
UNICEF

10:00

REVISTA PRESEI: Topul sotiilor de ministri care castiga mai mult decat partenerii lor.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Topul sotiilor de ministri care castiga mai mult decat partenerii lor.

Gandul. info prezinta astazi topul sotiilor de ministri care castiga mai mult decat partenerii lor. Intr-un top in care notorietatea publica ar fi invers proportionala cu succesul in afaceri, primele locuri le-ar ocupa, detasat, Silvia Nita, Elena Ramona Constantin, Laura Voinea sau Constanta Nicolaescu, aflate la butoanele afacerilor de familie cat sotii, ministrii Energiei, Agriculturii, Bugetului si respectiv Sanatatii, sunt prinsi cu guvernarea. O veste buna vine de la jurnalistii de la . continuă pe România Liberă

Subiectele zilei: Afacerea cadastrul. Monopol pe terenurile Romaniei; Topul sotiilor de ministri. Cum isi castiga banii Primele Doamne ale Guvernului; 24 de milioane de euro, spaga anuala primita de medici, numai de la bucuresteni

DW: Evaluarea nationala 2013. Toti ministrii se insala. Adevaratul scandal din gimnaziile romanesti nu sta nicidecum in examenul de evaluare finala, ci in sistemul de notare aplicat sistematic de-a lungul a patru ani de studiu. Am verificat daca merge singura minune dumnezeiasca din Romania. Ce se intampla la fantana din Maglavit. Nu se poate sa fie cineva care sa nu fi auzit de minunea de la Maglavit? Ba, unii chiar au mers s-o vada. Cativa, de la Regele Carol al II-lea la Gigi Becali.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 02.07.2013

FINANCIAL TIMES * Rothschild va oferi consultanta in divizarea RBS Guvernul britanic va numit drept consultant compania Rothschild pentru potentiala divizare a Royal Bank of Scotland RBS) intr-o banca buna si una rea, spun surse apropiate situatiei, care adauga ca anuntul oficial in acest sens va fi facut in saptamana curenta.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 01.07.2013

FINANCIAL TIMES * Nokia preia detinerea Siemens la societatea detinuta in comun Nokia cumpara participatia controlata de Siemens la societatea de echipamente de telecomunicatii pe care o detin in comun, platind in schimb 1,7 miliarde euro.

Viitorul Constanta, prima echipa care castiga toate titlurile la juniori.

N-a fost nicio surpriza sambata seara la Buftea. Desi au jucat practic in deplasare, juniorii C de la Viitorul Constanta s-au impus categoric, scor 4-0 Florinel Coman 10, 57 si Ianis Hagi 30, 70+3), in finala Campionatului National in fata celor de la Steaua Bucuresti. Meciul a fost unul la discretia pustilor de 14 si 15 ani ai lui Hagi, care au transformat in gol doar patru dintre ocaziile create, constienti de diferenta de valoare uriasa intre formatii. De fapt, tocmai aceasta diferenta de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )