Libnet.ro
UNICEF

23:31

Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top

Playtech Playtech,
Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top

Fanii smartphone-urilor provenite din Canada se vor bucura sa afle ca BlackBerry a lansat o varianta imbunatatita a ciudatului si popularului Passport. Desi nu o mai duc la fel de bine precum in urma cu 10 ani, cei de la BlackBerry fac eforturi semnificative pentru a nu se plafona. Lanseza in continuare telefoane, chiar daca [] Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor, cu venituri de 80 de milioane de dolari in ultimul an. Topul este completat de Jakie Chan si Vin Diesel

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor din lume, avand venituri estimate la 80 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iunie 2015, arata Forbes intr-un clasament. Podiumul este completat de Jackie.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este cel mai bine platit actor din lume si ce venituri fabuloase incaseaza

Protagonistul filmelor din seria Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori din lume, potrivit unui clasament publicat marti de revista Forbes.

Stare de urgenta in California. Este cel mai puternic incendiu pe care l-am vazut vreodata

Guvernatorul statului american California nord) Jerry Brown a instituit sambata starea de urgenta, in timp ce mii de pompieri luptau cu flacarile, iar conditiile meteorologice le complicau eforturile,.

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate

Subiectul mai multor zvonuri in ultimele luni, urmasul lui BlackBerry Passport se pare ca va fi un pic mai accesibil si se va ascunde in spatele titlului de Silver Edition. BlackBerry Dallas a fost pentru mult timp un gadget ipotetic al celor de la BlacBerrry. Acesta a poposit de curand si la FCC pentru certificare, [] Cel mai apreciat telefon Blackberry din ultimii ani primeste un frate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Daca sunteti atat de incantati de Windows 10 incat vreti sa achizitionati un nou laptop, pentru activitati de birou este perfect noul Acer Aspire One Cloudbook. Desi valul de sisteme portabile preinstalate cu Windows 10 a inceput saptamanatrecuta, se pare ca pentru o lunga perioada de timp vom avea parte de un numar semnificativ de [] Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aferim!, in regia lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Filmul Aferim! , in regial lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Centrului National al Cinematografiei CNC). Filmul, care.

Cel mai bogat roman, domeniu cu sapte case

Ioan Niculae este in continuare cel mai bogat roman. Acesta bate insa si un alt record: estecel mai bogat roman aflat dupa gratii. Cu o avere estimata de 1,1 miliarde euro, Niculae este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )