Libnet.ro
UNICEF

05:30

La Pastele... distractiei: unde merg cei mai multi romani in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La Pastele... distractiei: unde merg cei mai multi romani in strainatate

In timp ce o parte dintre romani merg in vacante de Paste in strainatate atrasi de semnificatia religioasa a unor destinatii precum Roma, Atena sau Ierusalim, altii aleg shoppingul si distractia in cluburile din Dubai sau Amsterdam, potrivit unui. continuă pe Wall-Street Ro

Tu stii care este rezultatul? Calculul simplu pe care cei mai multi il gresesc

Pe internet circula aceasta imagine care ii provoaca pe utilizatori sa rezolve o ecuatie simpla. Din nefericire, cei mai multi se incurca, pentru ca nu pastreaza ordinea operatiilor. Imediat cum a fost.

Clientii sunt cei mai buni manageri ai companiei tale

In business, exista o regula simpla si veche de cand lumea. capitalismului: clientul nostru, stapanul nostru. Pe de alta parte insa, multi antreprenori uita ca ei sunt si cei mai mari suporteri ai lor. Clientii vor sa se identifice cu produsele pe.

Thomas Ryde, selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei: Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde a oferit primul interviu in calitate de antrenor al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Tehnicianul suedez a vorbit despre ce isi doreste pe termen scurt si unde vrea sa ajunga alaturi de Cristina Neagu si compania. Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume, a precizat Ryde.

SUA ar putea mentine mai multi militari in Afganistan

SUA ar putea mentine mai multi militari in Afganistan, in 2016, au declarat oficiali americani citati de AP, conform Mediafax.

Nordicii sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce romanii se afla la mijlocul clasamentului

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii, potrivit caruia romanii se.

Noul selectioner al nationalei de handbal: Trebuie sa credem ca putem deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde, noul selectioner al primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, a spus ca tricolorele si romanii, in general, au nevoie de mentalitatea ca pot deveni cei mai buni din lume.

Locuri de munca pentru romani in Franta. Medicii, asistentii medicali si inginerii sunt la mare cautare

Franta este una dintre tarile europene care au absorbit cei mai multi medici si asistenti medicali romani. Angajatorii francezi cauta, insa, si personal calificat si necalificat din Romania, asta in conditiile in care mana de lucru este ieftina. adevarul. ro va prezinta cele mai cautate locuri de munca pentru romani in Franta.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

Mai multi membri si lideri de clanuri, retinuti pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din.

Creatorul succesului Logan, trimis de Franta sa ajute Romania sa atraga mai multi bani europeni. Ce face Louis Schweitzer la Bucuresti

Managerul Louis Schweitzer, fostul presedinte al Renault care a dat lovitura de piata cu Dacia Logan, a fost trimis de Guvernul Frantei sa conduca un program de modernizare a administratiei romanesti pentru ca Romania sa obtina o mai buna absorbtie a fondurilor europene in perioada de programare 2014-2020, au declarat, pentru HotNews, oficiali guvernamentali francezi. Prin intermediul unei agentii guvernamentale franceze recent infiintate, Expertise France, Schweitzer va sustine aplicarea unui program de sprijin pentru modernizarea administratiei romane.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )