Libnet.ro
UNICEF

15:30

Patinoarul din Buzau, unul dintre cele mai moderne din Romania

Adevărul Adevărul,
Patinoarul din Buzau, unul dintre cele mai moderne din Romania

Patinoarul din Buzau s-a redeschis la inceputul lunii decembrie, buzoienii avand ocazia sa petreaca multe ore intr-un complex cu o suprafata de 1. 800 de metri patrati, unde mai sunt amenajate o cafenea si un magazin de articole sportive pentru patinaj. continuă pe Adevărul

FOTO Patinoarul din Braila, unul dintre cele mai moderne din tara, isi asteapta clientii

In actualul sezon, patinoarul din Braila isi va deschide portile pentru public incepande de vineri, 12 decembrie. Amatorii de patinaj vor putea sa se bucure de gheata aflata sub cupola patinoarului administrat de Primarie, platind exact aceleasi tarife practicate si in anii trecuti.

Liber la patinat, pe Patinoarul Artificial Dunarea

Week-end-ul trecut s-a deschis pentru public unul dintre cele mai moderne patinoare din tara. Desi instalatia de racire era gata inca din luna septembrie, administratorii nu au putut deschide portile publicului iubitor de patinaj deoarece mai era de lucru in zona garderobelor. intarzierile sunt motivate de faptul ca banii pentru lucrari au fost prevazuti tarziu in buget.

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Sentinta finala in unul dintre cele mai mari dosare de expropriere din Romania! Miza procesului: 21 de milioane de euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis sentinta finala in doua procese in care milionarul banatean Adrian Luca s-a judecat cu statul pentru despagubiri de peste 21 de milioane de euro. Sentintele, care dau dreptate statului, sunt irevocabile.

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Presedintele Ordinului Arhitectilor, Dumitru Barbu, despre una dintre cele mai urate cladiri din Targoviste

Se construieste haotic in Targoviste si fara sa se tina cont de vreun plan urbanistic general, pentru ca nu exista unul. Nu o spunem noi ci presedintele Ordinului Arhitectilor Filiala teritoriala Muntenia Vest, arhitect Dumitru Barbu.

Barrack Obama, primul presedinte din lume care a creat un cod pentru PC

Presedintele SUA, Barrack Obama, a devenit primul presedinte al unei tari care a scris pana acum un cod pentru computer, cu ocazia Hour of Code, unul dintre cele mai mari evenimente de educatie IT din lume.

Samsung Galaxy S6 apare in noi teste: dotarile sunt mai bune, dar camera e ca pe Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din aceasta perioada, iar posibilele specificatii ale acestuia au aparut iar pe internet. O noua poza publicata de site-ul olandez Mobifo. nl ne prezinta specificatiile unui telefon despre care se crede ca este viitorul flagship Samsung Galaxy S6. Este vorba, mai exact, despre modelul SM-G925F si nu este prima oara cand avem parte de informatii legate de acest smartphone. Specificatiile luate de pe AnTuTu sunt in mare parte similare cu cele [].

Unde patinam in aceasta iarna in Bucuresti. Cismigiul are cel mai cautat patinoar

Parcul Cismigiu din Capitala gazduieste si in acest an unul dintre cele mai cautate patinoare. Pretul unui bilet de intrare costa intre 10 si 15 lei, in timp ce pentru inchirierea unei perechi de patine bucurestenii trebuie sa scoata din buzunar 10 lei.

Samsung Galaxy Alpha este dotat cu cea mai noua tehnologie de protectie a ecranului

Samsung Galaxy Alpha, unul dintre cele mai subtiri dispozitive Galaxy produse vreodata de Samsung, este aparent primul telefon dotat cu Gorilla Glass 4. La momentul la care a fost lansat, lumea credea despre Samsung Galaxy S5 ca va fi rivalul lui iPhone 6. Timpul a trecut, Samsung Galaxy S5 nu s-a bucurat de un succes foarte mare, iar Samsung a lansat un nou model. Acest nou smartphone, denumit Samsung Galaxy Alpha, a devenit ulterior concurentul lui iPhone 6, avand un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )