Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sentinta finala in unul dintre cele mai mari dosare de expropriere din Romania! Miza procesului: 21 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Sentinta finala in unul dintre cele mai mari dosare de expropriere din Romania! Miza procesului: 21 de milioane de euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis sentinta finala in doua procese in care milionarul banatean Adrian Luca s-a judecat cu statul pentru despagubiri de peste 21 de milioane de euro. Sentintele, care dau dreptate statului, sunt irevocabile. continuă pe Adevărul

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Patinoarul din Buzau, unul dintre cele mai moderne din Romania

Patinoarul din Buzau s-a redeschis la inceputul lunii decembrie, buzoienii avand ocazia sa petreaca multe ore intr-un complex cu o suprafata de 1. 800 de metri patrati, unde mai sunt amenajate o cafenea si un magazin de articole sportive pentru patinaj.

Cele mai mari scaderi pe bursa din ultimele doua luni

Bursa de la Bucuresti a urmat marti directia marilor piete de capital externe si a inchis in scadere cu peste 1%, acesta fiind cel mai puternic declin incepand de la mijlocul lunii octombrie, cand a coborat cu aproape 3%, tot din cauza evolutiei.

FOTO Patinoarul din Braila, unul dintre cele mai moderne din tara, isi asteapta clientii

In actualul sezon, patinoarul din Braila isi va deschide portile pentru public incepande de vineri, 12 decembrie. Amatorii de patinaj vor putea sa se bucure de gheata aflata sub cupola patinoarului administrat de Primarie, platind exact aceleasi tarife practicate si in anii trecuti.

Pregatit sa vanezi un job? Domeniile in care ai cele mai mari sanse de angajare in 2015

Cauti un loc de munca sau vrei sa iti schimbi jobul? Fii pregatit de vanatoare. Companiile romanesti sustin ca fac noi angajari la inceputul anului 2015. Dar, atentie! In doar cateva domenii angajatorii sunt optimisti ca vor scoate posturi la concurs,.

Unul din cele mai controversate vaccinuri - ce recomanda OMS: NU trebuie procedat ca pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda vaccinarea fetelor, cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani, impotriva HPV human papillomavirus), de doua ori, potrivit noilor norme publicate miercuri, .

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume renunta la Windows Phone

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori chinezi de smartphone-uri la nivel global, renunta la planurile de a dezvolta smartphone-uri echipate cu Windows Phone, asta dupa ce compania a anuntat in cursul acestui an de a crea telefoane mobile.

Presedintele Ordinului Arhitectilor, Dumitru Barbu, despre una dintre cele mai urate cladiri din Targoviste

Se construieste haotic in Targoviste si fara sa se tina cont de vreun plan urbanistic general, pentru ca nu exista unul. Nu o spunem noi ci presedintele Ordinului Arhitectilor Filiala teritoriala Muntenia Vest, arhitect Dumitru Barbu.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )