Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a patit un barbat care a amenintat o politista pe Facebook: Daca nu o muta, o mut eu la cimitir

Adevărul Adevărul,
Ce a patit un barbat care a amenintat o politista pe Facebook: Daca nu o muta, o mut eu la cimitir

Un barbat din comuna argeseana Cocu a fost retinut pentru ultraj si prezentat Judecatoriei Pitesti cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista a postului din localitate. continuă pe Adevărul

Un argesean a fost retinut dupa ce a amenintat o politista pe Facebook. Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir, a scris soferul

Un barbat din comuna argeseana Cocu, suspectat ca a postat amenintari la adresa unei politiste prin intermediul unei retele de socializare, a fost retinut pentru ultraj, urmand sa fie prezentat marti la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

Politista, amenintata cu moartea: Un sofer ramas fara permis, RETINUT, dupa ce a postat mesaje dure pe o retea de socializare(FOTO)

Un barbat care a amenintat cu moartea o politista, pe o retea de socializare, a fost retinut luni pentru ultraj, informeaza reporterntv. ro. Cazul vine in contextul amplelor discutii care se poarta.

Un barbat care a strigat Allahu Akbar a atacat un politist cu un cutit in Spania

Posibil atac terorist marti in enclava spaniola Melilla din Maroc. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat un politist. Acesta a strigat Allahu Akbar in momentul atacului. Politistul.

Un barbat care a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul accidentului, retinut de Politie

Politia Romana anunta ca un barbat in varsta de 29 ani din Bucuresti, care a furat un autoturism cu care a accidentat mortal o persoana, fugind ulterior de la locul faptei, a fost identificat.

Orasul unde chiria e atat de mare, incat un barbat care traieste intr-o cutie plateste 508 de dolari pe luna

Peter Berkowitz a construit o cutie in apartamentul unui prieten unde traieste in fiecare zi si pentru care plateste chirie 508 de dolari pe luna. Asa arata piata de imobiliare din San Francisco,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )