Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un argesean a fost retinut dupa ce a amenintat o politista pe Facebook. Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir, a scris soferul

Hotnews Hotnews,
 Un argesean a fost retinut dupa ce a amenintat o politista pe Facebook. Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir, a scris soferul

Un barbat din comuna argeseana Cocu, suspectat ca a postat amenintari la adresa unei politiste prin intermediul unei retele de socializare, a fost retinut pentru ultraj, urmand sa fie prezentat marti la Judecatoria Pitesti cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce a patit un barbat care a amenintat o politista pe Facebook: Daca nu o muta, o mut eu la cimitir

Un barbat din comuna argeseana Cocu a fost retinut pentru ultraj si prezentat Judecatoriei Pitesti cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista a postului din localitate.

Barbat din Arges, retinut dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista care i-a retinut permisul

Un barbat din Arges a fost retinut, pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu moartea pe Facebook o politista care i-a retinut permisul de conducere.

Politista, amenintata cu moartea: Un sofer ramas fara permis, RETINUT, dupa ce a postat mesaje dure pe o retea de socializare(FOTO)

Un barbat care a amenintat cu moartea o politista, pe o retea de socializare, a fost retinut luni pentru ultraj, informeaza reporterntv. ro. Cazul vine in contextul amplelor discutii care se poarta.

Un nou SCANDAL in Biserica Ortodoxa! A fost RETINUT pentru CONTRABANDA

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului a fost retinut intr-un dosar de contrabanda. Alaturi de el au mai fost retinuti o calugarita si directorul de achizitii al RATB. Cei trei sunt acuzati de.

Un tanar de 21 de ani a murit intr-un accident rutier provocat de un sofer fara permis. Vinovatul a fost retinut

Tragedia s-a produs sambata seara intre localitatile Fundeanu si Adam din judetul Galati. Soferul vinovat, un tanar de 21 de ani, nu avea permis de conducere si era sub influenta alcoolului. Acesta a fost retinut si dus la arestare.

Primaria Capitalei: Inscrierile pentru voucherele acordate pentru achizitia de biciclete au fost suspendate, dupa aproape 15.000 de solicitari primite

Primaria Capitalei anunta marti seara ca a luat decizia sa suspende procesul de inscriere in programul Biciclisti in Bucuresti, prin care ar urma sa fie acordate 5. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete, dupa ce au fost procesate 4. 136 de cereri depuse la Centrul de relatii cu publicul, iar pe e-mail au fost primite peste 14. 500 de solicitari. Primaria spune ca va propune in urmatoarea sedinta a Consiliului General suplimentarea numarului de vouchere acordat in cadrul acestui program.

Alerta pe Dunare! Pasagerii unui vas de croaziera au fost evacuati dupa un incendiu la bord

Aproximativ 200 de pasageri si echipajul unui vas de croaziera pe Dunare au fost evacuati de pe nava luni dupa izbucnirea unui incendiu la bord, a anuntat serviciul de pompieri austriac, informeaza.

Patru persoane au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit pe DN 2, in judetul Ialomita

Patru persoane au fost ranite, luni, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe drumul national 2 in judetul Ialomita, intre localitatile Cosereni si Movilita, doua dintre victime fiind scoase din masina de echipajele de descarcerare. O persoana este transportata la un spital din Bucuresti, restul la Urziceni, relateaza News. ro.

Steve, testoasa pierduta, a fost gasita dupa trei ani

Dupa trei ani in care s-a plimbat prin Massachusetts, Steve, testoasa rebela, urmeaza sa fie reunita cu vechia sa familie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )