Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou SCANDAL in Biserica Ortodoxa! A fost RETINUT pentru CONTRABANDA

Antena3 Antena3,
Un nou SCANDAL in Biserica Ortodoxa! A fost RETINUT pentru CONTRABANDA

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului a fost retinut intr-un dosar de contrabanda. Alaturi de el au mai fost retinuti o calugarita si directorul de achizitii al RATB. Cei trei sunt acuzati de. continuă pe Antena3

FOTO. Crima in gara din Suceava: Un barbat de 23 de ani, care a facut inchisoare in Spania, a injunghiat un politist. El a fost retinut pentru 30 de zile. Explicatia IPJ Suceava: Este posibil ca atacatorul sa aiba o fobie fata de oamenii legii. Barbatul u

Suspectul in cazul politistului injunghiat in Gara din Suceava ar fi un recidivist. Tanarul se intorsese acasa, dupa ce executase o condamnare pentru acte de violenta in Spania .

Baiatul lui Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

Baiatul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

Nou scandal in Biserica Ortodoxa Romana. Managerul Arhiepiscopiei Tomisului si o calugarita, retinuti

Managerul Arhiepiscopiei Tomisului a fost retinut intr-un dosar de contrabanda. Alaturi de el au mai fost retinuti o calugarita si directorul de achizitii al RATB. Cei trei sunt acuzati de.

Un alt scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxa Romana. Un fost calugar, discutii fara perdea cu staretul Manastirii Prislop

Inca un scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxa Romana. Dupa cazurile Pomohaci si mitropolitul Husilor, de data aceasta, un staret de manastire e anchetat de superiorii sai, dupa i-a dezvaluit un.

Un nou SCANDAL SEXUAL zguduie Biserica: Staretul Manastirii Prislop, conversatii INDECENTE cu un calugar. Parintele Celestin, eliberat din functie (FOTO)

Un nou scandal sexual zdruncina Biserica din temelii. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania a fost surprins purtand conversatii socante, pe Facebook, cu un calugar. Dupa cazurile Pomohaci.

Detinutul evadat de la Goian a fost retinut

Detinutul care a evadat in seara zilei de 16 iulie din Penitenciarul Goian a fost retinut. in timpul retinerii, acesta se deplasa intr-o masina de taxi spre satul Varnita, raionul Anenii Noi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Justitiei.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie, potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Romana. Staretul Manastirii Prislop, acuzat ca a purtat discutii cu continut homosexual, a fost eliberat din functie

Staretul Manastirii Prislop din judetul Maramures, parintele Celestin Ceusan, a fost eliberat din functie si mutat disciplinar la alta manastire dupa aparitia unui dialog cu continut homosexual pe o retea de socializare intre acesta si un fost calugar.

Cati bani face Biserica Ortodoxa Romana. Sumele raportate sunt impresionante

Afacerile Bisericii merg bine, asta poate si pentru ca institutia este neimpozitata. Recent, subiectul a fost dezbatut de unul dintre reprezentantii Guvernului, dar propunerea a fost aspru criticata, iar respectivul a fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )