Libnet.ro
UNICEF

06:30

Baiatul lui Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

Antena3 Antena3,
Baiatul lui Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea. continuă pe Antena3

Baiatul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

Prim-procuror din Botosani, retinut pentru santaj

Raluca Stancescu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si.

FOTO. Crima in gara din Suceava: Un barbat de 23 de ani, care a facut inchisoare in Spania, a injunghiat un politist. El a fost retinut pentru 30 de zile. Explicatia IPJ Suceava: Este posibil ca atacatorul sa aiba o fobie fata de oamenii legii. Barbatul u

Suspectul in cazul politistului injunghiat in Gara din Suceava ar fi un recidivist. Tanarul se intorsese acasa, dupa ce executase o condamnare pentru acte de violenta in Spania .

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, RETINUT! Acuzatii EXTREM DE GRAVE la adresa adolescentului de 16 ani

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut, vineri, pentru santaj si urmeaza sa ajunga in fata magistratilor. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, adolescentul.

Prim-procurorul Parchetului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore pentru santaj si divulgare de informatii nepublice

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea.

Detinutul evadat de la Goian a fost retinut

Detinutul care a evadat in seara zilei de 16 iulie din Penitenciarul Goian a fost retinut. in timpul retinerii, acesta se deplasa intr-o masina de taxi spre satul Varnita, raionul Anenii Noi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Justitiei.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie, potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, retinut pentru 24 de ore, pentru santaj

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa o descindere a procurorilor DNA. Procurorul este acuzat de santaj si de afaceri necurate cu proprietati imobiliare.

Prim-procurorul Parchetului Botosani, retinut de DNA. Mircea Badea: Maine e cu Tulus si cu Iorga

Prim-procurorulParchetului de pe langa Tribunalul Botosani a fost retinut pentru santaj. Mircea Badea crede ca o astfel de soarta vor avea si Doru Tulus si Mihaiela Moraru-Iorga, procurorii dati af.

Politist injunghiat mortal, intr-o gara din Suceava. Agresorul a fost retinut

Un politist de la Transporturi Feroviare a fost injunghiat mortar de un pasager care coborase dintr-un tren, la Suceava. Potrivit primelor informatii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat in tren de catre politistul respectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )