Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prim-procuror din Botosani, retinut pentru santaj

B1 B1,
Prim-procuror din Botosani, retinut pentru santaj

Raluca Stancescu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si. continuă pe B1

Baiatul lui Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

Baiatul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

Prim-procurorul Parchetului Botosani, retinut de DNA. Mircea Badea: Maine e cu Tulus si cu Iorga

Prim-procurorulParchetului de pe langa Tribunalul Botosani a fost retinut pentru santaj. Mircea Badea crede ca o astfel de soarta vor avea si Doru Tulus si Mihaiela Moraru-Iorga, procurorii dati af.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, retinut pentru 24 de ore, pentru santaj

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa o descindere a procurorilor DNA. Procurorul este acuzat de santaj si de afaceri necurate cu proprietati imobiliare.

Prim-procurorul din Botosani, Raluca Stancescu, retinuta de DNA. Aceasta ar fi amenintat o persoana cu dosare penale daca nu cedeaza doua imobile

Procurorii DNA Suceava au demarat actiunea penala si au retinut-o pentru 24 de ore pe Raluca Stancescu, prim procuror al Parcehtului de pe langa Tribunalul Botosani, acuzata de santaj, instigare la favorizarea faptuitorului,instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Prim-procurorul Parchetului Botosani Raluca Stancescu, retinuta 24 de ore pentru santaj si divulgare de informatii nepublice

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani Raluca Stancescu a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea.

Un criminal in serie a fost prins de politistii din Botosani. Ce a facut tanarul de 24 de ani, duminica, chiar de ziua lui

Un criminal in serie a fost prins de politistii din Botosani. Este vorba despre un tanar de 24 de ani care duminica, chiar de ziua lui, ar fi ucis o femeie de 71 de ani din localitatea Cotusca.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, arestat pentru 30 de zile, pentru fapte de coruptie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie, potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Un preot din Botosani a fost caterisit dupa ce a refuzat sa il pomeneasca la slujbe pe mitropolitul Moldovei, Teofan, pentru ca a semnat documentele Sinodului de la Creta

Preotul din localitatea Schit Oraseni a fost caterisit ca urmare faptului ca a refuzat sa il mai pomeneasca in biserica, la slujbe, pe mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, vicarul administrativ al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Marian Timofte.

FOTO. Crima in gara din Suceava: Un barbat de 23 de ani, care a facut inchisoare in Spania, a injunghiat un politist. El a fost retinut pentru 30 de zile. Explicatia IPJ Suceava: Este posibil ca atacatorul sa aiba o fobie fata de oamenii legii. Barbatul u

Suspectul in cazul politistului injunghiat in Gara din Suceava ar fi un recidivist. Tanarul se intorsese acasa, dupa ce executase o condamnare pentru acte de violenta in Spania .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )