Libnet.ro
UNICEF

06:30

Baiatul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

Antena3 Antena3,
Baiatul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea. continuă pe Antena3

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, RETINUT! Acuzatii EXTREM DE GRAVE la adresa adolescentului de 16 ani

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut, vineri, pentru santaj si urmeaza sa ajunga in fata magistratilor. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, adolescentul.

Baiatul lui Sabin Ilie a fost retinut pentru santaj

In cursul zilei de joi, pe 20 iulie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, in varsta de 16 ani, imediat dupa savarsirea.

FOTO. Crima in gara din Suceava: Un barbat de 23 de ani, care a facut inchisoare in Spania, a injunghiat un politist. El a fost retinut pentru 30 de zile. Explicatia IPJ Suceava: Este posibil ca atacatorul sa aiba o fobie fata de oamenii legii. Barbatul u

Suspectul in cazul politistului injunghiat in Gara din Suceava ar fi un recidivist. Tanarul se intorsese acasa, dupa ce executase o condamnare pentru acte de violenta in Spania .

Detinutul evadat de la Goian a fost retinut

Detinutul care a evadat in seara zilei de 16 iulie din Penitenciarul Goian a fost retinut. in timpul retinerii, acesta se deplasa intr-o masina de taxi spre satul Varnita, raionul Anenii Noi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Justitiei.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost retinuta pentru fapte de coruptie, potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Prim-procuror din Botosani, retinut pentru santaj

Raluca Stancescu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Botosani, a fost retinuta 24 de ore pentru santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si.

Politist injunghiat mortal, intr-o gara din Suceava. Agresorul a fost retinut

Un politist de la Transporturi Feroviare a fost injunghiat mortar de un pasager care coborase dintr-un tren, la Suceava. Potrivit primelor informatii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat in tren de catre politistul respectiv.

Caz socant. O adolescenta britanica, disparuta acum 14 ani, ar fi fost taiata pentru kebab

O femeie din Marea Britanie acuza politia ca nu a facut destul pentru a ii salva fiica. Fata a disparut in Blackpool in 2003, cand avea 14 ani. Mama ei acuza politia ca a gresit cacir.

Primarul PSD al Bistritei, despre PNDL: Sigur ca sprijinul a fost politic pentru a obtine proiectele

Primarul PSD al municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, a declarat vineri, in timpul unei vizite in teren, ca pentru a obtine finantare prin PNDL pentru cele trei proiecte depuse a primit sprijin politic, indicandu-l pe liderul judetean al social-democratilor, Radu Moldovan, ca reusind sa impuna aceste obiective pe lista, transmite Agerpres.

Un primar PSD dintr-un municipiu important dezvaluie ca banii dati de ministrul Shhaideh s-au dat pe lobby: Sigur ca sprijinul a fost politic pentru a obtine proiectele

Primarul PSD al municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, a declarat vineri ca pentru a obtine finantare prin PNDL pentru cele trei proiecte depuse a primit sprijin politic, indicandu-l pe liderul judetean al social-democratilor, Radu Moldovan, ca reusind sa impuna aceste obiective pe lista, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )