Libnet.ro
UNICEF

01:06

PATRIARHUL CU BIROU iN KREMLIN. Liderul celei mai mari Biserici Ortodoxe vine la Bucuresti (FOTO)

B1 B1,
PATRIARHUL CU BIROU iN KREMLIN. Liderul celei mai mari Biserici Ortodoxe vine la Bucuresti (FOTO)

Un eveniment istoric, deja mult comentat, va avea loc zilele urmatoare la Bucuresti. Surse diplomatice de la Kremlin au confirmat ca Patriarhul Chiril I al Moscovei, care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea. continuă pe B1

PATRIARHUL CU BIROU iN KREMLIN. Liderul celei mai mari Biserici Ortodoxe vine la Bucuresti (FOTO)

Un eveniment istoric, deja mult comentat, va avea loc zilele urmatoare la Bucuresti. Surse diplomatice de la Kremlin au confirmat ca Patriarhul Chiril I al Moscovei, care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea.

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma, liderii celor doua regiuni, ambii membri ai Ligii Nordului, sustinand ca 90% dintre cei care s-au prezentat la urne in cadrul referendumurilor de duminica au spus da, potrivit unei surse din presa externa.

Referendumuri in Italia: Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto sustin ideea unei mai mari autonomii fata de Roma, liderii celor doua regiuni, ambii membri ai Ligii Nordului, sustinand ca 90% din cei care s-au prezentat la urne in cadrul referendumurilor de duminica au spus da.

Referendum in regiunile italiene Lombardia si Veneto: Participantii s-au pronuntat in favoarea unei autonomii mai mari fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, s-au pronuntat duminica, in cadrul unui referendum, in favoarea unei autonomii mai mari a regiunilor lor fata de Roma, anunta Reuters, citand rezultatele partiale.

Scumpiri in lant: Romania are cele mai mari accize la carburanti din zona

Avem carburantii cei mai scumpi din regiune. De la inceputul lunii august, benzina si motorina s-au scumpit de cateva ori. Dupa cresterea in doua etape a accizelor si pe fondul usoarei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )