Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patron din Alba catre angajat: faci planul altfel mergi sa lucrezi la mina in Congo

Adevărul Adevărul,
Patron din Alba catre angajat: faci planul altfel mergi sa lucrezi la mina in Congo

Soferii societatilor comerciale de transport calatori din Apuseni, arestati preventiv in dosarul inselaciunii de peste 2 milioane de euro cu bilete de subventionate, sustin ca erau amenintati de patroni cu trimiterea la mina in Congo, daca nu faceau planul stabilit pentru traseele pe care efectuau curse. Curtea de Apel a judecat luni recursul formulat de inculpati, doi patroni si patru soferi, la masura arestarii dispusa de Tribunalul Alba. continuă pe Adevărul

Patron din Alba, catre angajat: Faci planul, altfel mergi sa lucrezi la mina in Congo

Soferii societatilor comerciale de transport calatori din Apuseni, arestati preventiv in dosarul inselaciunii de peste doua milioane de euro cu bilete de subventionate, sustin ca erau amenintati de patroni cu trimiterea la mina in Congo, daca nu faceau planul stabilit pentru traseele pe care efectuau curse. Curtea de Apel a judecat luni recursul formulat de inculpati, doi patroni si patru soferi, la masura arestarii dispusa de Tribunalul Alba.

Sute de persoane din Alba Iulia si Campeni au cerut respingerea proiectului de la Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat, duminica seara, la Alba Iulia si Campeni, solicitand respingerea proiectului minier de la Rosia Montana, ambele actiuni de protest fiind autorizate, potrivit Mediafax. Cea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )