Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patronul Gregory Tour sustine ca actele soferilor sunt in regula

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patronul Gregory Tour sustine ca actele soferilor sunt in regula

Patronul Gregory Tour, Stefan Grigore, a declarat ca a fost, luni, la Parchetul instantei supreme pentru a duce mai multe documente, precizand ca analizele si actele soferilor sunt in regula, iar autocarele firmei sunt de ultima generatie,. continuă pe Wall-Street Ro

Patronul Gregory Tour: Soferul autocarului era detasat la noi si avea toate actele in regula.

Patronul Gregory Tour, Stefan Grigore, a declarat pentru Mediafax ca soferul care conducea autocarul in momentul producerii accidentului din Muntenegru era angajat al unei alte companii si fusese detasat, avand toate actele in regula. Stefan Grigore, patronul firmei care a asigurat transportul turistilor implicati in accidentul din Muntenegru de duminica, a fost contactat de MEDIAFAX in urma declaratiilor facute de Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Patronul Gregory Tour, AUDIAT la Parchet.

Patronul Gregory Tour, Stefan Grigore, este audiat, luni, la Parchet, in dosarul pentru omor din culpa deschis in urma tragediei din Muntenegru, informeaza Realitatea. net. Citeste si Marturisiri ingrozitoare ale celor care au asistat la accidentul din Muntenegru Duminica trecuta, un autocar cu romani s-a prabusit intr-un canion din Muntenegru: 18 oameni au murit si alti 29 au fost raniti. Stire in curs de actualizare.

Accidentul din Muntenegru: Soferul care conducea autocarul nu avea contract cu compania Gregory Tour

Soferul care conducea autocarul care s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru nu avea contract cu compania de transport. Desi patronul Gregory Tout a declarat zilele trecute ca soferul era detasat de la o.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )