Libnet.ro
UNICEF

14:00

Patronul Petrolul Ploiesti, Daniel Capra, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul fostului primar, Iulian Badescu

B1 B1,
Patronul Petrolul Ploiesti, Daniel Capra, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul fostului primar, Iulian Badescu

Omul de afaceri Daniel Capra, patron al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti a fost adus, vineri, din arest la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, pe. continuă pe B1

Denuntatorul din dosarul lui Iulian Badescu, Daniel Capra, ramane in arest

Daniel Capra, finantator al FC Petrolul Ploiesti si denuntator in dosarul primarului demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, ramane in arest Caras-Severin in dosarul in care este trimis in.

Fostul primar din Ploiesti, adus la DNA ca sa fie confruntat cu denuntatorul

Fostul primar al Ploiestilor, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost adus, astazi, la sediul DNA din localitate, ca sa fie confruntat cu denuntatorul sau, patronul echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel Capra. Totusi, confruntarea nu a mai avut loc, fiindca apararea nu a studiat dosarul, scrie presa, citandu-l pe William Branza, unul dintre avocatii lui Badescu.

Edilul Ploiestiului, fata in fata cu denuntatorul lui, la DNA

47: Fostul primar din Ploiesti Iulian Badescu, arestat preventiv pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost adus, vineri, la audieri la DNA Ploiesti, pentru a fi confruntat cu patronul echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel Capra, care este denuntatorul sau in acest dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )