Libnet.ro
UNICEF

18:30

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Antena3 Antena3,
Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa. continuă pe Antena3

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, relateaza Mediafax. El este acuzat de trafic de droguri de mare risc, dupa ce a fost.

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Libanezul Selman Assad, patronul unui resturant cu specific libanez din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DIICOT, care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa 12. 000 de euro ce ar fi fost obtinuti din.

Patronul unui restaurant libanez din Capitala, retinut pentru trafic de droguri. Prins in flagrant cu 12.000 de euro

Selman Assad, patronul unui restaurant cu specific libanez din Capitala, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), care il acuza de trafic de droguri de mare risc, dupa ce l-au prins avand asupra sa 12. 000 de euro ce ar fi fost obtinuti din vanzarea a aproape 300 de grame de cocaina.

Explozie in fata unui restaurant din Franta

O explozie de origine criminala a avut loc in fata unui restaurant ce vinde kebab situat in apropierea unei moschei din zona central-estica a Frantei, au anuntat autoritatile, citate de AFP. Explozia nu s-a.

Explozie in fata unui restaurant din Franta, situat langa o moschee

O explozie a avut loc, joi dimineata, langa o moschee dinFranta, acesta fiind al treilea incident in decursul a 24 de ore, relateaza B1 TV. Deflagratia a avut loc in fata unui restaurant ce vinde kebab.

Explozie in Franta in fata unui restaurant ce vinde kebab, situat in apropierea unei moschei

O explozie de origine criminala a avut loc joi dimineata, in jurul orei 05. 00 ora Romaniei), in fata unui restaurant ce vinde kebab, situat in apropierea unei moschei din Villefranche-sur-Saone, in zona central-estica a Frantei, au.

Tentativa de atac la sediul unui alt ziar din Paris: Un barbat cu surubelnite asupra sa a incercat sa intre in redactie

O tentativa de atac a avut loc la sediul unui alt ziar din Paris. Un barbat care avea asupra sa mai multe surubelnite a incercat sa intre in redactia revistei Valeurs Actuelles, relateaza lepoint. fr. La intrare,.

Doi dintre sefii Politiei din Bistrita, cercetati pentru abuz in serviciu si coruptie, vor sa se pensioneze anticipat

Doi dintre sefii politiei din Bistrita, cercetati pentru abuz in serviciu si coruptie, au facut cerere de pensionare anticipata. Fostul sef al IPJ Bistrita-Nasaud, Ovidiu Muresan, si fostul sef al Politi.

Bill Gates bea apa obtinuta din deseuri umane pentru a salva planeta [VIDEO]

Bill Gates, fostul director executiv al Microsoft, este foarte implicat in problemele ce tin poluare, dar si de tarile subdezvoltate. Miliardarul este acum in spatele unui proiect pe cat de interesant, pe cat de dezgustator. Cel putin la prima vedere. Gates e implicat in crearea unor noi tipuri de prezervative, dar si in procesul de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )