Libnet.ro
UNICEF

05:30

Patru copii ramasi fara mama in urma unui accident rutier au primit o casa cumparata din donatii

Adevărul Adevărul,
Patru copii ramasi fara mama in urma unui accident rutier au primit o casa cumparata din donatii

Patru copii din Abrud ramasi orfani de mama, care a murit intr-un accident rutier provocat chiar de tatal lor, au, acum, un acoperis deasupra capului. in urma unei campanii de donatii a fost adunata suma necesara cumpararii unei case. continuă pe Adevărul

Arsinel despre ce s-a intamplat la ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o

Alexandru Arsinel, fostul partener de scena al regretatei Stela Popescu, a vorbit vineri dimineata despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul gandurilor, la o gala ce a avut loc de curand. Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o, a spus Arsinel la Realitatea TV.

CONFIRMARE! Arsinel, despre ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. CEVA a incurcat-o.

Inca inainte de aparitia raportului medicilor legisti, Alexandru Arsinel a vorbit, vineri dimineata, despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul.

Sase raniti, dintre care patru copii, in urma unui accident produs din cauza vitezei la Sibiu

Doua autoturisme s-au ciocnit, joi dimineata, pe Drumul Judetean 106, in zona Dealul Daii. in urma impactului violent, sase persoane, dintre care patru copii, au fost ranite si transportate la spital.

Grav accident in apropiere de Sibiu. Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs joi dimineata in apropierea muncipiului Sibiu. Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, citat de.

Accident grav in apropiere de Sibiu, soldat cu sapte victime, printre care patru copii

Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite joi dimineata intr-un accident rutier in apropiere de municipiul Sibiu, pe Dealul Daii, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Stela Popescu putea fi salvata? Neurolog, despre ultima ei aparitie: Au fost semnele unui accident vascular cerebral

Simptomele pe care le-a avut Stela Popescu in urma cu trei zile, la un eveniment monden, au fost premonitorii pentru un posibil Accident Vascular Cerebral AVC), spun specialistii.

Ce este si cum RECUNOSTI un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Aceasta a fost si CAUZA mortii Stelei Popescu

Stela Popescu a fost gasita moarta de catre fiica sa adoptiva, joi. Marea actrita ar fi murit in urma unui accident vascular cerebral. Potrivit neurologului Nicolae Bogdan, din Salaj, accidentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.231 seconds )