Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patru masini implicate intr-un accident rutier produs in Valcea: Trei persoane, intre care doi copii, au fost ranite

B1 B1,
Patru masini implicate intr-un accident rutier produs in Valcea: Trei persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Patru masini aflate in trafic si alte doua care stationau au fost implicate intr-un accident rutier pe DN 64, in judetul Valcea, marti, fiind ranite trei persoane. Politistii nu au reusit sa afle pana. continuă pe B1

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in Franta

Un cetatean roman a murit, iar alti doi au fost raniti, duminica noaptea, intr-un accident rutier petrecut in vestul Frantei, transmite presa franceza, citata de Mediafax. Cei trei se aflau la bordul unui.

Sase raniti si trei masini avariate intr-un accident rutier

Noapte de cosmar pe soseaua care face legatura intre Slobozia si Iazu. Din cauza unei depasiri neregulamentare s-a produs un accident rutier. in urma evenimentului, 6 persoane au fost ranite si 3 masini avariate.

Un roman A MURIT intr-un accident rutier in Franta

Un cetatean roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident care a avut loc in noaptea de duminica spre luni la Nort-sur-Erdre, in vestul Frantei, relateaza ziarul regional Ouest France, potrivit.

Tata si fiu, morti intr-un accident rutier la Gresu

Cei doi erau din judetul Covasna si s-au rasturnat cu masina ARO, de care era legata si o remorca. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

FOTO Tata si fiu, morti intr-un accident rutier la Gresu

Cei doi erau din judetul Covasna si s-au rasturnat cu masina ARO, de care era legata si o remorca. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

Prahova: Autobuz cu 24 de pasageri, implicat intr-un accident pe DN 72

Un autobuz in care se aflau 24 de pasageri a fost implicat luni intr-un accident rutier, pe DN 72, in localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani. Potrivit IPJ Prahova, autobuzul a fost acrosat de un TIR care iesea.

Doua persoane, tata si fiu, au murit intr-un accident petrecut in judetul Vrancea (VIDEO)

Doi oameni si-au pierdut viata intr-un accident rutier care s-a petrecut in judetul Vrancea. Cei doi, tata si fiu, aflati intr-o masina care transporta cereale, nu au mai putut fi salvati de medici. A fost.

Bucuresti: Un tanar care s-a urcat baut la volan a avariat patru masini parcate in Sectorul 3

Un tanar care s-a urcat baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata, a avariat patru masini parcate regulamentar pe bulevardul Ramnicu Sarat din sectorul 3, dupa care s-a oprit cu autoturismul intr-un.

Un tanar care s-a urcat baut la volan a avariat patru masini parcate in Sectorul 3

Un tanar care s-a urcat baut la volan, in noaptea de vineri spre sambata, a avariat patru masini parcate regulamentar pe Bulevardul Ramnicu Sarat din Sectorul 3 al Capitalei si s-a oprit cu autoturismul intr-un copac.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un accident in Franta

Un roman a murit si alti doi au fost raniti, intr-un accident care a avut loc duminica noaptea, in vestul Frantei, relateaza ziarul regional Ouest France, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )