Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patru medalii aduse de militarii romani de la Jocurile Invictus. Eroii, primiti de ministrul Apararii la revenirea in tara

Antena3 Antena3,
Patru medalii aduse de militarii romani de la Jocurile Invictus. Eroii, primiti de ministrul Apararii la revenirea in tara

Echipa care a reprezentat Romania la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto s-a intors acasa cu patru medalii, printre care una de aur obtinuta la proba de tir cu arcul. La sosire pe aeroport,. continuă pe Antena3

Patru medalii aduse de militarii romani de la Jocurile Invictus

Echipa care a reprezentat Romania la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto s-a intors acasa cu patru medalii, printre care una de aur obtinuta la proba de tir cu arcul. La sosire pe aeroport,.

Gestul frumos facut de Printul Harry in tribuna suporterilor romani de la Jocurile Invictus FOTO

Printul Harry a fost surprins facand un gest frumos in timp ce se afla in tribuna suporterilor echipei Romaniei la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto, competitie pe care a initiat-o in 2014. De altfel, reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii a stat de vorba si s-a fotografiat cu militarii tricolori, care s-au declarat impresionati de intalnire.

Erou si in Afganistan, si la Jocurile Invictus. Povestea impresionanta a militarului care a cucerit doua medalii pentru Romania

Performanta pentru delegatia Romaniei ce participa la Jocurile Invictus de la Toronto. Ionut Claudiu Butoi a obtinut medalia de aur cu echipa Romaniei la tir cu arcul si argintul in proba individuala. Iar povestea performerului roman este impresionanta.

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin.

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la Jocurile Invictus

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a patra pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin.

Jocurile Invictus: Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a Romaniei, la Olimpiada Veteranilor

Echipa de tir cu arcul compound a Romaniei a castigat medalia de aur, a treia pentru delegatia tricolora, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Dorin Petrut si Nicusor Pegulescu, a invins in finala selectionata SUA.

Victorii de rasunet ale militarilor romani la Invictus

Succes rasunator al Romaniei la Jocurile Invictus care au loc la Toronto, in Canada. Echipa Romaniei de tir cu arcul compound a reusit sa treaca in semifinalele competitiei de la Toronto.

Militarii romani morti la Stalingrad, reinhumati de MAPN in cutii de carton si fara tricolor (FOTO)

345 de militari romani cazuti in luptele de la Stalingrad in 1942-1943 au fost reinhumati in Cimitirul Militar Roman situat in apropiere de Volgograd. Halucinant este ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )