Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru morti si sapte raniti intr-un atac asupra unui convoi militar in sud-estul Turciei

România Liberă România Liberă,
Patru morti si sapte raniti intr-un atac asupra unui convoi militar in sud-estul Turciei

Trei soldati turci si un gardian satesc, membru al militiilor kurde pro-Ankara, au fost ucisi si alti sapte soldati au fost raniti joi intr-un atac asupra unui convoi la Bitlis, in sud-estul Turciei, informeaza agentia de presa Anadolu, preluata de AFP si Agerpres. continuă pe România Liberă

Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti ieri seara in explozia unei masini-capcana in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, in apropierea frontierei cu Iranul, informeaza postul de stat TRT, citandu-l pe guvernatorul local, transmite Reuters.

Turcia, macinata de atacuri: Trei soldati au murit, iar alti sapte au fost raniti intr-o explozie violenta (VIDEO)

Trei soldati turci au fost ucisi, iar alti sapte au fost raniti, intr-o explozie care a avut loc in provincia turca Bitlis, potrivit Russia Today. Mai exact, se pare ca explozia a fost declansata.

UPDATE Atac asupra unui post de control de langa Moscova: Un politist si doi agresori au murit

Un politist a fost ucis intr-un atac armat asupra unui post de control in trafic al politiei situat pe o autostrada din regiunea Moscova, a declarat miercuri o sursa din cadrul politiei pentru Tass, citata de News. ro.

Un politist a fost ucis intr-un atac armat la MOSCOVA

Un politist a fost ucis miercuri intr-un atac armat asupra unui punct de control al traficului rutier din regiunea orasului Moscova.

FOTO: O persoana a fost ranita, intr-un atac pe o strada din Koln

O persoana a fost ranita, luni dimineata, intr-un atac care a avut loc pe o strada din Koln. Pentru moment, nu se cunoaste motivatia sau identitatea atacatorilor.

Cutremur in PERU. Patru morti si cel putin 40 de raniti

Patru oameni au murit iar alte cel putin 40 de persoane sunt ranite dupa un cutremur inregistrat in sudul statului Peru, in noaptea de duminica spre luni.

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie, intr-o zona montana. Potrivit presei.

Arestari in urma unei serii de incidente violente soldate cu raniti intr-o tabara de romi romani la nord de Marsilia

Trei persoane au fost arestate miercuri, la Marsilia, in urma unei serii de incidente intre persoane neidentificate si romi dintr-o tabara de la nord de oras, dintre care mai multi au fost raniti, potrivit unor surse judiciare, relateaza AFP, preluata de News. ro.

Cinci satmareni, raniti intr-un accident rutier pe Meses. Soferita a luat curba in viteza

Cinci persoane din judetul Satu Mare au ajuns la spital dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant, pe Meses.

Barbat ranit intr-un atac cu arme albe la Koln

Doi suspecti erau cautati in urma unui atac, la Koln, in vestul Germaniei, unde un barbat a fost ranit prin injunghiere, potrivit presei germane, relateaza Deutsche Welle.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )