Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patru ONG-uri ii cer lui Radu Stroe sa dispuna o ancheta privind faptele jandarmilor la Pungesti

Hotnews Hotnews,
 Patru ONG-uri ii cer lui Radu Stroe sa dispuna o ancheta privind faptele jandarmilor la Pungesti

Patru ONG-uri ii cer ministrului Administratiei si Internelor MAI), Radu Stroe, sa ordone declansarea unei anchete cu privire la faptele comise de jandarmii care au actionat in comuna vasluiana Pungesti incepand de luni noaptea, date fiind suspiciunile privind abuzuri ale acestora, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

23 de ONG-uri cer Guvernului Ponta ratificarea Conventiei de la Istanbul.

23 de organizatii non-guvernamentale pentru drepturile omului cer Executivului sa semneze Conventia de la Istanbul, care stabileste o serie de masuri privind violenta asupra femeilor. Organizatiile semnatare atrag atentia, intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului Ponta si Parlamentului, ca si Romania ar trebui sa ratifice Conventia Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor si a violentei domestice Conventia de la Istanbul), pentru a oferi .

Stroe, somat sa dispuna o ancheta privind faptele jandarmilor la Pungesti.

Patru ONG-uri ii cer ministrului Administratiei si Internelor MAI), Radu Stroe, sa ordone declansarea unei anchete cu privire la faptele comise de jandarmii care au actionat in Pungesti. In urma ultimelor evenimente petrecute la Pungesti, organizatiile semnatare solicita domnului Radu Stroe, ministrul afacerilor interne, sa ordone declansarea unei anchete cu privire la faptele comise de jandarmii care au actionat in comuna vasluiana incepand de luni noaptea. In opinia noastra, judecand dupa .

Patru ONG-uri ii cer ministrului de Interne sa dispuna o ancheta privind faptele jandarmilor la Pungesti

Patru ONG-uri ii cer ministrului Administratiei si Internelor MAI), Radu Stroe, sa ordone declansarea unei anchete cu privire la faptele comise de jandarmii care au actionat in comuna vasluiana Pungesti incepand de luni noaptea, date fiind suspiciunile privind abuzuri ale acestora.

Ministru Radu Stroe l-a schimbat din functie pe seful Directiei Generale Anticoruptie din Ministerul de Interne, Jenica Arion. Noul sef este comisarul sef Danila Dan

Ministrul administratiei si internelor, Radu Stroe, l-a schimbat in aceasta dimineata din functie pe seful Directiei Generale Anticoruptie DGA), Jenica Arion, pe care l-a transferat la Directia Generala Management Operational din aparatul central, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Schimbarea n-a fost anuntata public. Purtatorul de cuvant al ministerului de interne, Monica Dajbog, a confirmat pentru HotNews. ro ca noul sef este comisarul sef Danila Dan, care a fost imputernicit pe functie, fara a preciza motivele schimbarii. Directia este institutie importanta in cadrul MCV, fiind infiintata cu sprijinul Comisiei Europene.

Ministrul Radu Stroe l-a schimbat din functie pe seful Directiei Generale Anticoruptie din Ministerul de Interne, Janica Arion. Noul sef este comisarul sef Danila Dan

Ministrul administratiei si internelor, Radu Stroe, l-a schimbat in aceasta dimineata din functie pe seful Directiei Generale Anticoruptie DGA), Janica Arion, pe care l-a transferat la Directia Generala Management Operational din aparatul central, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Schimbarea n-a fost anuntata public. Purtatorul de cuvant al ministerului de interne, Monica Dajbog, a confirmat pentru HotNews. ro ca noul sef este comisarul sef Danila Dan, care a fost imputernicit pe functie, fara a preciza motivele schimbarii. Directia este institutie importanta in cadrul MCV, fiind infiintata cu sprijinul Comisiei Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )