Libnet.ro
UNICEF

14:00

Patru profesori si 23 de elevi din Mangalia care au primit fotocopii cu rezolvari la Bac, ...

România Liberă România Liberă,
Patru profesori si 23 de elevi din Mangalia care au primit fotocopii cu rezolvari la Bac, ...

Un numar de 23 de elevi si patru cadre didactice de la Liceul Tehnologic Ion Banescu din Mangalia sunt cercetati pentru luare si dare de mita, dupa ce elevii ar fi primit fotocopii cu subiectele rezolvate la examenul de bacalaureat, spun surse judiciare, conform Mediafax. Vinerea trecuta, in timpul desfasurarii ultimei probe a examenului de bacalaureat la Liceul Tehnologic Ion Banescu din Mangalia au fost gasite pe bancile a doi candidati subiecte rezolvate si fotocopiate. In urma . continuă pe România Liberă

Procurorii au facut perchezitii la domiciliile a patru profesori si la doua licee din Drobeta Turnu Severin

Procurorii au efectuat, luni, dupa publicarea rezultatelor la Bacalaureat, perchezitii la doua licee din Drobeta Turnu Severin si la domiciliile a patru profesori de la cele doua institutii de.

BAC 2013 Acuzatii de mita la un liceu din Mangalia, unde toti absolventii dintr-o sala de examen ar fi avut subiectele rezolvate

Toti elevii dintr-o sala de examen de la Liceul Tehnologic Ioan Banescu din Mangalia ar fi avut copii xerox cu subiectele rezolvate, in timpul desfasurarii probei la alegere de la Bacalaureat 2013. Potrivit publicatiei Cuget Liber, in prezent se desfasoara o ancheta pentru dare si luare de mita, iar dosarul este la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.

Un suporter al Petrolului a murit dupa ce a cazut din trenul care aduce galeria la Supercupa

Un suporter al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti a murit, miercuri, dupa ce a cazut din trenul care aducea galeria echipei in Bucuresti, pentru meciul din Supercupa Romaniei impotriva celor de la Steaua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )