Libnet.ro
UNICEF

23:15

Patru sugestii pentru bancheri, din partea unui director din BNR

Hotnews Hotnews,
 Patru sugestii pentru bancheri, din partea unui director din BNR

Pentru cresterea interesului firmelor bancabile fata de oferta bancilor, ar fi necesare 4 masuri, considera directorul Directiei de Stabilitate din cadrul BNR, Eugen Radulescu. Initierea unor divizii speciale, concentrate pe creditarea unor segmente cu risc ridicat firmele tinere), dezvoltarea de produse flexibile, adaptate la nevoile specifice ale firmelor tailor-made products), simplificarea procesului de creditare si cresterea gradului de pregatire profesionala a personalului bancar implicat in acordarea finantarii si in gestiunea riscului. Afirmatiile directorului BNR au fost facute sambata, in cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania. continuă pe Hotnews

Prima reactie venita din partea lui Iohannis, dupa atacul lui Liviu Dragnea: Este un neadevar

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea.

Romania si Ungaria, conflict diplomatic din cauza unui caz instrumentat de DNA! MAI detoneaza BOMBA

Scandal diplomatic intre Ungaria si romania din cauza unui dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba despre modul de infiintare a unul liceu maghiar la Targu.

Pericol la granita Romaniei. Ucraina a evacuat un oras si a inchis spatiul aerian din cauza unui incendiu puternic - VIDEO

Autoritatile din Ucraina au dispus evacuarea de urgenta a populatiei din zona orasului Kalinivka, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un depozit de munitii aflat in apropiere. Arme si.

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

Urmarire penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani/ Infirmiera: Ne-am pomenit cu flacara de la o anexa

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, efectuandu-se totodata cercetari privind modalitatea de desfasurare a activitatii in respectivul centru.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, ef.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

DIICOT a retinut patru traficanti de droguri din Capitala

Patru traficanti de droguri din Capitala au fost retinuti vineri de DIICOT, pentru ca vindeau heroina in sectorul 2 al Bucurestiului, potrivit agerpres. ro. Procurorii au ridicat 540 de grame de heroina,.

Coreea de Sud se asteapta la noi provocari din partea Phenianului si chiar la un conflict militar

Oficialii de la Seul se asteapta ca regimul de la Phenian sa efectueze noi actiuni provocatoare in luna octombrie, in perioada in care va fi aniversarea partidului comunist nord-coreean si in care are loc congresul Partidului Comunist din China.

Soferul autobuzului a observat ca din buzunarul unui calator cazuse ceva. A ridicat obiectul de pe podea, dar cand a vazut ce era i-a inghetat sangele in vene

Gestul facut de un sofer de autobuz face inconjurul retelelor de socializare. Omul a vazut ca unui pasager i-a cazut ceva pe podea si a inceput imediat sa il strige. Povestea s-a petrecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )