Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patru tenismene din Romania au jucat la Madrid: Begu, Dulgheru, Mitu si Niculescu. Doua merg mai departe

Adevărul Adevărul,
Patru tenismene din Romania au jucat la Madrid: Begu, Dulgheru, Mitu si Niculescu. Doua merg mai departe

In cel mai asteptat meci al zilei pentru noi, Alexandra Dulgheru i-a luat primul set Anei Ivanovici, dar a abandonat in decisiv. Performanta mare pentru Andreea Mitu. continuă pe Adevărul

Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Patru universitati din Romania sunt pe lista celor mai bune 800 de universitati din lume, potrivit QS World University Rankings . Clasamentul a fost realizat dupa criteriul disciplina. Iata, deci, in ce domenii avem cele mai bune universitati in Romania.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015: Patru universitati din Romania au intrat in top - vezi care este specializarea la care au castigat

Harvard si MIT sunt marile rivale in Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015 - ele ocupa primul loc la 21 de discipline. QS World University Rankings by Subject 2015 a analizat performantele universitatilor pe 36 de discipline-specializari. Rezultatele arata ca universitatile britanice au urcat in top. In clasament sunt si patru universitati din Romania - toate la disciplina Limbi Moderne. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament. Citeste in articol care sunt cele mai bune facultati de Computer Science, Filosofie, Matematica, Medicina, Psihologie, Stiinta Materialelor, Drept sau Media si ComunicareVezi Top 10 universitati pe fiecare dintre cele 36 de specializari analizate in clasament.

Patru Universitati din Romania in topul mondial QS University Rankings, pe discipline

Patru universitati din Romania figureaza in noul clasament al universitatilor in functie de disciplina, QS World University Rankings by Subject 2015, lansat miercuri. Clasamentul s-a realizat in functie de cercetare, de reputatie academica, angajabilitatea absolventilor si citari pe lucrari academice. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament.

Liviu Dragnea: Toate proprietatile din Romania vor fi intabulate gratuit de Guvern

Toate proprietatile din Romania vor fi intabulate gratuit de Guvern. Ministrul Dezvolarii Regionale a lansat in urma cu putin programul National de Cadastru prin care vor fi luate in evidenta toate imobilele.

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania, pregatindu-le pentru stationarea de tehnica de lupta grea

NATO intareste bazele aeriene din Romania, lucrarile fiind deja demarate la Baza Aeriana 90 de la Otopeni, informeaza Digi24. Va fi consolidata si pista de la Campia Turzii astfel incat sa poata permite, fara probleme, manevre militare. Potrivit sursei citate, modernizarea a doua dintre cele mai importante flotile aeriene din tara noastra va costa peste 15 milioane de dolari, iar investitia vine in contextul in care NATO se pregateste sa stationeze in Romania tehnica de lupta grea, transportoare blindate si tancuri.

STORYMAP Povestea zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania

1 Mai este sarbatorita de peste un secol drept Ziua Internationala a Muncii in majoritatea tarilor lumii. In tarile comuniste, 1 mai s-a transformat intr-o zi de sarbatoare de stat insotita de defilari propagandistice. In Romania, aceasta zi a fost celebrata pentru prima data in 1890. Totusi, semnificatia zilei de 1 Mai dupa anii 90 s-a schimbat mult in tara noastra. Astazi, sarbatorim altfel, fara parade, defilari si actiuni muncitoresti . Aglomeratia de pe arterele principale din marile orase, la care participau sute de oameni pentru a-l ovationa pe Ceausescu, s-a mutat astazi pe drumul spre munte si spre mare. Esri Romania si HotNews. ro va prezinta intr-un format interactiv de tip StoryMap o scurta istorie in imagini a zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania.

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania: Investitiile se ridica la 15 milioane de dolari

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania, lucrarile incepand deja la Baza Aeriana 90 de la Otopeni, potrivit Digi24. Modernizarea a doua dintre cele mai importante flotile aeriene din tara noastra va.

Klaus Iohannis a inceput la Cotroceni discutiile cu liderii confederatiilor sindicale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale din Romania, pe care i-a invitat pentru discutii privind problemele care preocupa societatea romaneasca.

Veniturile din Romania ale CME, compania-mama a Pro TV, au scazut cu trei milioane de dolari

Operatiunile din Romania ale CME, compania-mama a Pro TV, au inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri nete de 33,52 milioane de dolari, in scadere de la 36,85 milioane de dolari in ianuarie-martie 2014.

Retailerul francez de mobila de lux Roche Bobois a deschis primul magazin din Romania

Retailerul francez de mobila de lux Roche Bobois a inaugurat miercuri primul magazin din Romania, un showroom de 600 de metri patrati situat pe Calea Victoriei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )