Libnet.ro
UNICEF

09:00

Paturi noi pentru spitalul din Alba Iulia, donate de o fundatie din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Paturi noi pentru spitalul din Alba Iulia, donate de o fundatie din Sibiu

Sectia de Chirurgie a spitalului din Alba Iulia, care la acest moment este partial renovata, a primit mobilier nou donat de Fundatia Mission Without Borders din Sibiu. continuă pe Adevărul

Alba Iulia devine pentru trei zile capitala muzicii jazz: peste 40 de artisti vor urca pe scena din Cetate

Peste 40 de artisti, membri ai unor trupe profesioniste din Israel, SUA, Europa si Romania participa de vineri pana duminica la Alba Iulia, la a IV-a editie a Festivalului International de Jazz. Unul dintre cele mai importante momente ale evenimentul este reprezentat de concertul Shai Maestro Trio care va avea loc duminica, de la ora 21. 30, pe scena din Piata Muzeului.

FOTO Arca lui Noe de la Alba Iulia, cea mai originala biserica ortodoxa din Romania

La Alba Iulia a fost sfintita duminica, 17 mai 2015, cea mai originala si, in acelasi timp, cea mai frumoasa biserica ortodoxa din Romania. Construita cu spijin financiar privat, biserica din cartierul Micesti este o veritabila piesa de muzeu.

FOTO Strada Alba Iulia din Timisoara a fost acoperita cu sute de umbrele colorate. A devenit punct de atractie pentru iubitorii de selfie

Pentru al doilea an, strada Alba Iulia din Timisoara a fost decorata cu sute de umbrele colorate. Acestea vor tine umbra pana dupa terminarea Festivalului Timfloralis.

Peste 2.000 de carduri, preluate de medici de la casele de asigurari de sanatate, intr-o singura zi pentru asiguratii din listele proprii

Peste 2. 000 de carduri au fost preluate, la nivel national, de la casele de asigurari de sanatate de catre medicii de familie, pentru asiguratii din listele proprii, conform CNAS. in primele luni ale anului, 172.

Patru cetateni straini, reprezentanti ai unor firme de constructii, retinuti de DNA Alba Iulia pentru frauda din fonduri europene

DNA Alba a retinut inca patru persoane in dosarul de frauda cu fonduri europene in care au fost arestate preventiv sase persoane la inceputul lunii martie. Cele patru persoane retinute in 20 si 21 mai sunt cetateni straini reprezentanti ai doua societati comerciale care au fraudat fonduri europene dintr-un contract incheiat cu SC Hidro Parhova SA.

Rabla pentru periute de dinti in Alba. Studii: 8 din 10 romani au carii dentare

Dupa programul Rabla pentru autoturisme, frigidere, televizoare, vine randul periutelor de dinti. Initiativa, parte a campaniei Zambeste Romania, va fi pusa in practica in Alba Iulia, la inceputul lunii iunie.

DOCUMENTE Carti scoase de comunisti de pe rafturile bibliotecilor din Alba. Alecsandri, Iorga, Kogalniceanu, pe lista renegatilor

Autori intrati in eternitate, dar si scriitori contemporani care indrazneau sa surprinda realitatea social-politica din Romanioa comunista, au ajuns victime ale regimului. Documente din acea vreme sunt expuse la Arhivele Nationale Alba.

Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Alba, Hunedoara si Brasov, marti seara, in intervalul 18:10 - 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis atentionari Cod Galben de inundatii pentru mai multe rauri din judetele Alba, Hunedoara si Brasov, valabile marti, seara, in intervalul orar.

Cod galben de inundatii pentru raurile din trei judete

Meteorologii eu emis, marti seara,un cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din judetele Alba, Hunedoara si Brasov, valabil de la ora 18,10 pana la ora 24,00, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Lazaroiu, despre dublarea alocatiilor pentru copii: De unde ia banii? Din mariri de taxe si impozite, pe care le ia de la noi toti, inclusiv din alocatiile marite

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu este de parere ca dublarea alocatiilor de stat pentru copii este o masura luata de politicieni pentru a distrage atentia de la furturile lor. Totodata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )