Libnet.ro
UNICEF

22:00

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, arest la domiciliu si cautiune de 10 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, arest la domiciliu si cautiune de 10 milioane de dolari

O judecatoare din Statele Unite a dispus plasarea in arest la domiciliu a lui Paul Manafort, fostul director de campanie al presedintelui american Donald Trump, inculpat luni in ancheta amestecului rusesc in campania prezidentiala de anul trecut. Instanta a fixat o fixat o cautiune de 10 milioane de dolari, care va trebui platita de Manafort daca nu respecta conditiile de arest. continuă pe Adevărul

Pe ce cheltuia banii Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump

Fostul director de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, pus sub acuzare pentru mai multe fapte, intre care conspiratie impotriva SUA si spalare de bani, a cheltuit in doi ani aproape 1 milion de dolari pe opt covoare si peste 1,3 milioane de dolari pe haine, cumparate din magazine din Beverly Hills si New York, relateaza agentia Reuters, care citeaza actul de acuzare la adresa acestuia.

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Trump, ar fi primul inculpat in ancheta privind amestecul Rusiei in prezidentialele americane

Potrivit cotidianului New York Times, autoritatile americane l-au convocat pe Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump, si pe partenerul acestuia, Rick Gates, sa se prezinte in fata autoritatilor in cadrul anchetei privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat in arest la domiciliu

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat luni in arest la domiciliu, anunta Reuters. Manafort sosise luni dimineata la FBI, dupa ce fusese somat de justitie sa se predea autoritatilor federale.

Fostul director de campania al lui Donald Trump, pus sub acuzare de FBI pentru conspiratie impotriva Statelor Unite (FOTO)

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump din alegerile prezidentiale din 2016, s-a predat, luni, ofiterii FBI. Acesta a fost pus sub acuzare pentru conspiratie impotriva Statelor Unite si.

Fostul director de campanie al lui Trump a pledat vinovat

Fostul director al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, Paul Manafort, s-a predat astazi procurorului special al Departamentului Justitiei Robert Mueller, potrivit CNN.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa punerea sub acuzare a fostului sau sef de campanie: Trump sustine ca este vorba despre fapte anterioare colaborarii sale cu Paul Manafort

Donald Trump a reactionat, luni, dupa ce Paul Manafort, fostul sau director de campanie, a fost inculpat pentru 12 capete de acuzare care au legatura cu presupuse infractiuni comise inaintea implicarii sale in campania prezidentiala, mai cu seama nedeclararea a zeci de milioane de dolari primiti de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici. Trump a scris, luni, pe Twitter, ca Imi pare rau, dar asta s-a intamplat cu ani in urma, inainte ca Paul Manafort sa faca parte din echipa de campanie Trump, potrivit AFP.

UPDATE Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, pus sub acuzare pentru ca nu a declarat zeci de milioane de dolari primiti din Ucraina. Acuzatiile nu au legatura cu campania prezidentiala sau implicarea Rusiei in alegeri

Fostul director de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a sosit luni dimineata la FBI, dupa ce a fost somat de justitie sa se predea autoritatilor federale. Manafort este acuzat de conspiratie impotriva SUA in cadrul anchetei privind ingerinta rusa in alegerile americane, condusa de procurorul special Robert Mueller, scriu AFP si Fox News. UPDATE: Toate cele 12 capete de acuzare au legatura cu presupuse infractiuni comise de Manafort realizate inaintea implicarii sale in campania prezidentiala, mai cu seama nedeclararea a zeci de milioane de dolari primiti de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici; nici un capat de acuzare nu are legatura cu implicarea Rusiei in alegerile din SUA.

Trump se clatina: Fostul sau sef de campanie, inculpat in ancheta rusa, SOMAT sa se predea!

Paul Manafort, fostul director al campaniei candidatului Donald Trump, dar si fost partener de afaceri al presedintelui american a fost somat luni sa se predea, informeaza NY Post. Manafort a fost inculpat.

Trump se clatina: Fostul sau sef de campanie, inculpat in dosarul Russiagate, S-A PREDAT!

Paul Manafort, fostul director al campaniei candidatului Donald Trump, dar si fost partener de afaceri al presedintelui american a fost somat luni sa se predea, informeaza NY Post. Manafort a fost inculpat.

SUA: Paul Manafort trebuie sa se predea autoritatilor federale (New York Times)

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, trebuie sa se predea autoritatilor federale luni dimineata, in cadrul anchetei privind ingerintele rusesti in campania electorala americana din 2016, scrie New York Times, care citeaza o sursa apropiata anchetei. UPDATE Manafort a ajuns la sediul FBI in jurul orei 14:20 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )