Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Tot mai multi soferi bucuresteni circula fara parbriz ca sa scape de spalatorii din intersectii

Hotnews Hotnews,
 Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Tot mai multi soferi bucuresteni circula fara parbriz ca sa scape de spalatorii din intersectii

Accident cu carute la Vaslui! Ambii cai erau sub influenta bauturilor alcoolice, spun politistiiOrtodocsii vor plati impozite mai mari, ca sa ajute la finalizarea Catedralei Mantuirii NeamuluiElevii solicita amanarea BAC-ului cu o saptamana, sa aiba timp sa faca fituicileTot mai multi soferi bucuresteni circula fara parbriz ca sa scape de spalatorii din intersectiiStudiu! Un barbat se uita, in medie, ori de cate ori are ocazia la un decolteu feminin. continuă pe Hotnews

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: Zece lucruri despre sarbatoarea stelistilor din Piata Constitutiei

Zece lucruri despre sarbatoarea stelistilor din Piata ConstitutieiManele la boxe la Bacalaureat! Asa, elevii se vor simti in elementul lor, ar putea avea o sansaAdolescenta amenintata cu moartea pentru ca nu a lacrimat la ce a scris Tudor Chirila pe FacebookVictor Slav a dus-o pe Bianca Dragusanu la vulcanizare, sa mai bage aer in ea: E mult prea slabaJucator Rapid: Intr-un fel e mai bine ca jucam in B. Nu ne mai e jena sa mergem cu troleul.

Tot mai putine tranzactii cu energie pe PCCB

Piata PCCB administrata de OPCOM este plina de anunturi de licitatii pentru vanzarea si cumpararea de energie, dar foarte putine tranzactii sunt incheiate, pe fondul cererii scazute de energie din aceasta perioada.

Pauza de ras cu TimeNewRoman.ro: Bugetarii, trimisi la specializare in Coreea de Sud sa invete si Starcraft, nu doar Solitaire

E oficial: Bacul se va da fara camere de supraveghere! Prea multe eleve se dezbracau din reflexFondatorii cauzelor pro Gigi Becali de pe Facebook vor fi eutanasiati, ca sa nu se mai chinuieCocalarii se plang ca sunt discriminati: Nu sunt suficiente locuri de parcare pentru handicapatiRadu Banciu, trimis in Marea Britanie sa-l jigneasca pe Jeremy ClarksonBugetarii, trimisi la specializare in Coreea de Sud sa invete si Starcraft, nu doar Solitaire.

Abandonul scolar, un fenomen tot mai greu de stapanit in judetul Vaslui

Inspectoratul Scolar Judetan Vaslui se confrunta cu o situatie extrem de neplacuta, in ultima perioada, dupa ce situatiile intocmite arata ca tot mai multi elevi renunta la scoala.

Criza ii determina pe tot mai numerosi europeni sa renunte la vacanta de vara - studiu.

Numarul europenilor care isi planifica vacante vara a scazut pana la nivelul anului 2000, doar 54% dintre ei planificand vacante in vara lui 2013, potrivit barometrului Ipsos-Europ Assistance, din cauza crizei, care ii afecteaza pe termen lung si schimba comportamente, relateaza AFP, citat de Mediafax. Barometrul releva cu patru puncte procentuale mai putini ca in 2012 si cel mai scazut nivel din 2000 si pana in prezent in privinta intentiilor de a pleca in vanata in perioada iunie-septembrie .

Jocurile pe telefon, o afacere studenteasca ce promite sa imbogateasca

Dezvoltarea jocurilor pentru smartphone-uri a devenit o industrie. Tinerii din Romania au simtit potentialul afacerii si tot mai multi castiga bani fie din postura de angajati ai unor companii, fie din postura de antreprenori.

Are propria afacere si lucreaza la multinationala in acelasi timp. Cum reuseste?

Antreprenor in timpul liber. este cazul a tot mai multi manageri care aleg ca in timpul liber sa isi transforme pasiunile in businessuri. Iar unul dintre aceste cazuri este cel al Gabrielei Crainic, o timisoreanca de 31 de ani care de la 9 dimineata.

CNADNR a incheiat un acord cadru cu mai multi avocati, platiti cu 39 - 150 euro pe ora

CNADNR a incheiat un acord cadru cu Bostina si Asociatii, Ratiu Ratiu si consortiul Leaua si Asociatii - Danila, Petre Asociatii - Craciun, Tudoroiu si Asociatii, pentru care va plati onorarii orare de 39 si 150 euro/avocat.

Mititelu: Saptamana viitoare, Sandu si Dragomir vor avea o cumpana mare de tot. Mai am putin pana va scap de cei doi

FRF a publicat astazi un comunicat, pe site-ul oficial, in care sustine ca inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat dreptate in conflictul cu Universitatea Craiova. Adrian Mititelu e de alta parere. Anunta ca e doar o interpretare partinitoare a celor de la FRF si ca in scurt timp vom asista la surprize.

Sentinta record: 21 de ani de inchisoare pentru Victor Caldarar, tanarul acuzat ca ar fi violat mai multi copii din Sibiu

Victor Caldarar, tanarul acuzat ca ar fi violat mai multi copii din Sibiu, a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la 21 de ani de inchisoare cu executare. Initial, Tribunalul Sibiu il condamnase la 14 ani de inchisoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )