Libnet.ro
UNICEF

01:05

PCC ofera in total 13,4 milioane lei pentru actiunile Oltchim si creante.

România Liberă România Liberă,
PCC ofera in total 13,4 milioane lei pentru actiunile Oltchim si creante.

Compania PCC ofera in total 13,4 milioane lei 2,9 milioane euro) pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si creantele Electrica si AVAS asupra combinatului chimic, scrie Mediafax. Reprezentantii PCC au declarat ca ofertele sunt in bloc, nu individuale, pentru fiecare activ scos la vanzare de statul roman. Nu vom concedia angajati. Vrem sa facem Oltchim profitabil, a afirmat reprezentantul PCC, Wojciech Zaremba. Citeste si: Oferta lui Dan Diaconescu . continuă pe România Liberă

Oferta PCC pentru actiunile Oltchim si creante este de 13,4 milioane lei.

Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si creantele Electrica si AVAS este de 13,4 milioane lei 2,9 milioane euro), potrivit Mediafax. Daca va cumpara doar creanta AVAS, PCC ofera tot 13,4 milioane lei. Creanta AVAS insumeaza aproximativ 250 milioane euro. Pentru creanta detinuta de Electrica asupra Oltchim, de aproximativ 160 de milioane de euro, PCC propune de asemenea 13,4 milioane lei. Citeste si: Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile .

Firma Aisa ofera 30 milioane lei pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim.

Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Mediafax. Firma a depus oferta doar pentru cumpararea actiunilor detinute de Ministerul Economiei, de 54,8% din capital, nu si pentru creantele Electrica sau AVAS. Citeste si: Chimcomplex ofera 18,8 mil. lei pe actiunile Oltchim si 221 mil. lei pe actiuni si creanta Electrica Oferta PCC pentru actiunile Oltchim si creante este de 13,4 milioane lei .

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 13,4 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu, de 203 milioane lei, surclasata de cea a Chimcomplex

UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. PCC SE a oferit 13,4 milioane pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de Ministerul Economiei, aceeasi suma pe.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu este de 203 milioane lei

UPDATE13:20 - Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. 30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC.

Afacerile Eureko Asigurari au scazut cu 0,56% pana la 21,37 milioane lei in primul semestru din acest an

Eureko Asigurari si-a mentinut o pozitie stabila pe piata autohtona astfel ca primele brute subscrise totale au scazut putin, cu 0,56% fata de primul semestru din 2011, pana la 21,37 milioane de lei, in conditiile in care intreaga piata a crescut cu numai 2,70% sustinuta de cresterea segmentului de asigurari generale cu 3,54%, in timp ce segmentul asigurarilor de viata a scazut cu 0,38%, a anuntat marti compania de asigurari. In Raportul de activitate pe 2011, grupul olandez Achmea, care controleaza activitatea Eureko, admite ca in tari cum sunt Romania, Grecia sau Turcia, activitatea este inca modesta, dar oficialii Eureko nu au dorit sa comenteze informatiile ca firma s-ar retrage de pe piata romaneasca.

Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile Oltchim este de 203 milioane lei.

Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea OLT) este de 203,14 milioane lei 45 milioane euro), informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

MFP a atras 200 milioane lei prin obligatiuni scadente in ianuarie 2016, la un randament de 6,29%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 200 milioane lei prin obligatiuni scadente in ianuarie 2016, exact cat si-a propus, la un randament de 6,29%, sub cel acceptat in urma cu doua luni, de 6,41%.

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )