Libnet.ro
UNICEF

00:08

PDL aproba ALIANTA cu PNL. Blaga: Vom avea un singur candidat la prezidentiale si dorim o colaborare pe termen lung. 17:00-Discutii cu PNL

Antena3 Antena3,
PDL aproba ALIANTA cu PNL. Blaga: Vom avea un singur candidat la prezidentiale si dorim o colaborare pe termen lung. 17:00-Discutii cu PNL

Update 13. 33- Klaus Iohannis, prim-vicepresedinte demisionar al PNL, a confirmat miercuri ca va lua parte la discutiile PNL-PDL privind proiectul de dreapta, programate in cursul acestei dupa-amieze,. continuă pe Antena3

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Democrat-liberalii au votat pentru o alianta cu PNL. Blaga: Dorim construirea unui singur mare partid de centru-dreapta in Romania (VIDEO)

Democrat-liberalii au votat, miercuri, in favoarea unei aliante cu Partidul National Liberal, transmite B1 TV. Acestia au votat echipa mandatata sa negocieze cu liberalii, din aceasta urmand sa faca Vasile.

Mircea Badea despre alianta PNL-PDL: Si grotescul poate avea la un moment dat fascinatia sa

Mircea Badea si Mihai Gadeau au comentat in cadrul editiie de astazi al emisiunii Sinteza Zilei comportamentul bizar de care a dat dovada fostul lider PNL, Crin Antonescu. Eu sunt fan Antonescu! Cum apare la.

Ponta: O alianta PNL-PDL, atat timp cat nu-l are pe Antonescu in frunte, ne pune probleme

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus luni, ca o alianta intre PNL si PDL ar pune probleme PSD in perspectiva alegerilor pentru Presedintie, atat timp cat nu-l va avea pe Crin Antonescu in calitate de .

Adevarul Live: Ce sanse are alianta PNL-PDL? Basescu are resurse si idei sa revina. Nu as vorbi de excluderea lui

Dan Marinescu redactor sef Adevarul), Ion M. Ionita redactor sef Historia) si Liviu Iolu dezbat la Adevarul Live sansele de unificare a partidelor din dreapta spectrului politic intr-o alianta asemanatoare Aliantei D. care l-a propulsat acum zece ani pe Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei).

VIDEO Adevarul Live: Ce sanse are alianta PNL-PDL?

Dan Marinescu redactor sef Adevarul), Ion M. Ionita redactor sef Historia) si Liviu Iolu au dezbatut la Adevarul Live sansele de unificare a partidelor din dreapta intr-o alianta asemanatoare Aliantei D. care l-a propulsat acum zece ani pe Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei).

Vasile Blaga: Vom discuta in primul rand cu liderii PNL despre constructia unei alternative puternice pentru PSD (VIDEO)

Liderul PDLVasile Blaga a precizat, marti seara, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1, ca va discuta miercuri cu liderii PNLdespre unificarea dreptei, pentru a crea o alternativa a PSD-ului la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )