Libnet.ro
UNICEF

12:00

PDL a atacat Codul Penal la Curtea Constitutionala

B1 B1,
PDL a atacat Codul Penal la Curtea Constitutionala

ParditulDemocrat Liberal a atacat, joi, CodulPenal votat marti, la Curtea Constitutionala, relateazaB1 TV. Astfel, senatorii PDL au depus o sesizare de neconstitutionalitate la CCR pe. continuă pe B1

PDL a atacat Codul Penal la Curtea Constitutionala. O alta sesizare, inaintata de iCCJ

UPDATE 16:04 inaltaCurte de Casatie si Justitie a atacat Codul penal la CCR, sesizarea urmand sa fie discutata pe 15 ianuarie. PartidulDemocrat Liberal a atacat, joi, CodulPenal votat marti, la.

Inalta Curte ataca modificarile Codului Penal la Curtea Constitutionala. CCR judeca sesizarea pe 15 ianuarie

Inalta Curte ataca la Curtea Constitutionala modificarile operate de Parlament la Codul Penal, modificari care le confera demnitarilor o super-imunitate. Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat aceasta decizie in urma unei sednte desfasurate joi si a facut-o publica printr-un comunicat de presa. Reamintim ca si PDL a sesizat joi Curtea Constitutionala legat de aceste modificari. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca in 15 ianuarie sesizarea Inaltei Curti. UPDATE: Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 15 ianuarie sesizarea Inaltei Curti cu privire la modificarile aduse Codului penal.

Inalta Curte ataca modificarile Codului Penal la Curtea Constitutionala

Inalta Curte ataca la Curtea Constitutionala modificarile operate de Parlament la Codul Penal, modificari care le confera demnitarilor o super-imunitate. Reamintim ca si PDL a sesizat joi Curtea Constitutionala legat de aceste modificari.

Radulescu anunta ca PDL va ataca la CCR modificarile adoptate la Codul penal

PDL va ataca la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal adoptate marti de Camera Deputatilor, a declarat Cristian Radulescu, liderul grupului PDL din Senat, la Palatul Parlamentului. Sunt de parere .

PDL va contesta la CC modificarile aduse de deputati la Codul Penal

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, potrivit unor surse parlamentare citate de Hotnews. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala controversatele modificari facute de deputati la Codul Penal

Surse parlamentare au declarat pentru Hotnews. ro ca PDL va constesta la Curtea Constitutionala cele doua proiecte de lege care modifica Codul Penal. Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi care introduc superimunitate pentru parlamentari si scot de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Totodata, actele administrative sunt scoase din sfera conflictului de interese iar primarii sau ministrii nu mai pot fi acuzati de conflict de interese.

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

PDL a contestat la Curtea Constitutionala modificarile aduse Codului penal

PDL a contestat, joi, la Curtea Constitutionala modificarile aduse marti Codului penal de catre Parlament, a anuntat liderul senatorilor democrat-liberali, Cristian Radulescu, la B1 Tv. La randul sau, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a explicat la Realitatea TV ca modificariile aduse Codului penal vizeaza acte normative ce fac parte dintr-un pachet legislativ privind statul de drept si mentinerea integritatii, care este parte a Mecanismului de Cooperare si Verificare, incheiat de Romania cu Comisia Europeana. Este vorba despre obligatii care tin de statutul Romaniei in UE, de aceea este atat de grava modificarea, a spus Predoiu.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

Codul Penal a fost trimis la CCR

Presedintele Vasile Blaga a anuntat joi ca PDL a sesizat Curtea Constitutionala CCR) cu privire la modificarile aduse Codului Penal de catre Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )