Libnet.ro
UNICEF

23:30

PDL s-a retras de la lucrarile Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL s-a retras de la lucrarile Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Grupurile parlamentare al Partidului Democrat Liberal din Camera Deputatilor si Senat s-au retras luni de la lucrarile Comisiei pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia pentru revizuirea Constitutiei: Inaltei Curti sa nu ii mai revina competenta de judecata a parlamentarilor/ PDL a parasit lucrarile comisiei

Comisia pentru revizuirea Constitutiei a stabilit luni ca Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa nu ii mai revina competenta de judecata in cazul parlamentarilor, potrivit Agerpres. Totodata, parlamentarii au eliminat din proiectul revizuirii Constitutiei articolul care definea puterile in stat prin refererire la Guvern, Parlament, ICCJ si instantele judecatoresti, fara vreo referire la presedintele Romaniei.

PDL a parasit lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei.

Parlamentarii PDL au parasit, luni, dezbaterile din Comisia pentru revizuirea Constitutiei, dupa respingerea propunerii ca aceasta comisie sa reia discutiile la toate articolele din legea fundamentala, pentru a o pune de acord cu referendumul, cu deciziile CC si recomandarile Comisiei de la Venetia, informeaza Mediafax. La inceputul sedintei, deputatul democrat-liberal Ioan Oltean a propus ca membrii comisiei sa reia dezbaterile pe fond, de la primul articol, pe legea fundamentala, solicitarea .

Ioan Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constitutiei

Deputatul Ioan Oltean, a declarat, luni, ca PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constitutiei pentru a-si sustine amendamentele, cu toate ca a parasit dezbaterile din comisia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )