Libnet.ro
UNICEF

17:30

Peaches Geldof: Copilaria mea a fost un iad, dupa divortul alor mei

Antena3 Antena3,
Peaches Geldof: Copilaria mea a fost un iad, dupa divortul alor mei

De o copilarie nu tocmai fericita a avut parte Peaches Geldof. Iar acest lucru a marcat-o pentru toata. continuă pe Antena3

Un bucurestean a fost retinut dupa ce si-a omorat socrul si si-a injunghiat sotia

Un bucurestean a fost retinut dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, l-a injunghiat mortal pe socrul sau, apoi si-a taiat si sotia, aceasta fiind dusa in stare grava la spital, unde a fost operata de.

Circulatia pe DN 10 Buzau - Brasov, a fost reluata, dupa ce mai multi bolovani s-au desprins de pe versantul aflat pe marginea soselei

50: Traficul pe DN 10 Buzau - Brasov, in zona barajului de la Siriu, blocat, sambata dupa-amiaza, dupa ce mai multi bolovani de mari dimensiuni s-au desprins de pe versantul aflat pe marginea.

Covasna: Un barbat a fost retinut, dupa ce si-a ucis concubina in fata copiilor.

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut, vineri, de procurori, dupa ce si-a omorat partnera de viata, in fata celor doua fetite ale victimei, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca institutia a inceput urmarirea penala fata de un barbat din judetul Harghita pentru omor deosebit de grav, acesta fiind suspectat ca si-a ucis concubina cu 18 lovituri de cutit, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )