Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pele a compus un cantec pentru Cupa Mondiala 2014

Hotnews Hotnews,
 Pele a compus un cantec pentru Cupa Mondiala 2014

Legenda fotbalului brazilian, Pele, a compus un cantec pentru Cupa Mondiala din perioada 12 iunie -13 iulie, a anuntat, duminica, o publicatie locala. Mi-ati oferit atata bucurie si am plans de emotie, fotbalul este in sangele poporului , sunt primele versuri al melodiei, aparute pe site-ul publicatiei Folha de Sao Paulo. continuă pe Hotnews

Pele a compus un cantec pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Legenda fotbalului brazilian Pele a compus un cantec pentru Cupa Mondiala din perioada 12 iunie -13 iulie, a anuntat, duminica, o publicatie locala,.

Gheata de Aur pentru sezonul 2013-2014, castigata de Cristiano Ronaldo si Luis Suarez

UEFAa acordat trofeul Gheata de Aur pentru sezonul 2013-2014 portughezului CristianoRonaldo si uruguyanului Luis Suarez, potrivit site-ului forului. Trofeul ce recompenseaza cei mai buni marcatori din.

Ce lovitura pentru Diego Costa! Rateaza finala Ligii Campionilor, iar participarea la Cupa Mondiala e in pericol

Atacantul spaniol Diego Costa a iesit de pe teren accidentat in meciul din Barcelona si Atletico Madrid si a devenit indisponibil pentru finala Ligii Campionilor de sambata.

Louis Van Gaal, noul manager al lui Manchester United

Selectionerul Olandei, Louis Van Gaal, va fi noul manager al lui Manchester United, dupa Cupa Mondiala din aceasta vara. Informatia a fost confirmata de clubul care a cucerit 20 de titluri ale Angliei, tehnicianul.

Olandezii glumesc pe seama anexarii Romaniei la Rusia: Bucurestiul va gazdui Cupa Mondiala de fotbal din 2018 (VIDEO)

Gluma incredibila a presei olandeze in ceea ce priveste tara noastra. Jurnalistii olandezi sustin ca Bucurestiul va gazdui meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, organizat de Rusia, intrucat,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )