Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gheata de Aur pentru sezonul 2013-2014, castigata de Cristiano Ronaldo si Luis Suarez

B1 B1,
Gheata de Aur pentru sezonul 2013-2014, castigata de Cristiano Ronaldo si Luis Suarez

UEFAa acordat trofeul Gheata de Aur pentru sezonul 2013-2014 portughezului CristianoRonaldo si uruguyanului Luis Suarez, potrivit site-ului forului. Trofeul ce recompenseaza cei mai buni marcatori din. continuă pe B1

Prima uriasa pentru jucatorii lui PSG: cat venitul pe un an a trei stelisti!

Campioana Frantei, Paris Saint-Germain, a primit prime uriase din partea finantatorilor sai, fiecare jucator incasand cate un bonus de 710. 000 euro pentru performantele din sezonul 2013/2014. Primele le-au fost acordate jucatorilor pentru castigarea campionatului si a Cupei Ligii Frantei, respectiv pentru calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Medalie de aur pentru Romania la Olimpiada Internationala de Filosofie

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si o mentiune la cea de-a XXII-a editie a Olimpiadei Internationale de Filosofie, desfasurata in perioada 15-18 mai, la Vilnius. Medalia de aur a fost cucerita de Dan Cristian Vulpe, elev la Colegiul National Silvania din Zalau judetul Salaj), iar mentiunea a fost acordata lui Petru Cosmin Vraciu, elev la Colegiul National Decebal din Deva.

CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia.

AUR PENTRU ROMANIA la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei. Romania a obtinut .

Pele a compus un cantec pentru Cupa Mondiala 2014

Legenda fotbalului brazilian, Pele, a compus un cantec pentru Cupa Mondiala din perioada 12 iunie -13 iulie, a anuntat, duminica, o publicatie locala. Mi-ati oferit atata bucurie si am plans de emotie, fotbalul este in sangele poporului , sunt primele versuri al melodiei, aparute pe site-ul publicatiei Folha de Sao Paulo.

Cristiano Ronaldo si Luis Suarez au castigat Gheata de Aur

Portughezul Cristiano Ronaldo si uruguayanul Luis Suarez au castigat Gheata de Aur in sezonul 2013/14, trofeu care ii recompenseaza pe cei mai buni marcatori din campionatele Europei. Ronaldo Real Madrid) si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )