Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Hotnews Hotnews,
 VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares. continuă pe Hotnews

CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

AUR PENTRU ROMANIA la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei. Romania a obtinut .

Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia.

Aur pentru Romania! Gimnastele lui Bellu, din nou campioane europene. Rusia a dezamagit la Sofia

Echipa Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de gimnastica de la Sofia, devenind pentru a saptea oara campioana europeana. Marea Britanie a luat argintul, iar Rusia a primit doar bronz.

Gimnastica aduce o medalie de bronz pentru Romania

Echipa Romaniei de junioare a castigat medaliile de bronz la Campionatele Europene de la Sofia, transmite AGERPRES. Echipa Romaniei, compusa din Laura Jurca, Andreea Iridon, Andra Stoica, Anda Butuc, Andreea.

Ministrul Energiei: Energia nucleara este o prioritate pentru Romania

Productia de energie in centrale nucleare este si va ramane o prioritate pentru tara noastra, a declarat, ieri la Cernavoda, ministrul Energiei, Razvan Nicolescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )