Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensii speciale si pentru alesii locali, pe baza aceleiasi minciuni

Adevărul Adevărul,
Pensii speciale si pentru alesii locali, pe baza aceleiasi minciuni

Dupa ce parlamentarii si-au votat pensii speciale invocand faptul ca sunt discriminati la calculul pensiei normale, iar Adevarul a demostrat ca pretextul este mincinos, parlamentarii pregatesc un cadou identic si pentru alesii locali, plecand de la acelasi argument fals. continuă pe Adevărul

Luna cadourilor continua: Pensii speciale si pentru alesii locali - proiectul de lege a primit raport favorabil, urmeaza votul decisiv in plen

Proiectul de lege privind acordarea de pensii speciale alesilor locali - primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene care au ocupat o astfel de functie cel putin doi ani - a primit un raport favorabil in sedinta comuna a comisiilor juridica si de administratie din Senat si merge deci cu propunere de admitere in plenul Senatului, camera decizionala. Raportul favorabil vine in aceeasi zi in care parlamentarii si-au votat pensii speciale in plenul comun.

Cum justifica Valeriu Zgonea necesitatea pensiilor speciale pentru alesii locali

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca sustine proiectul pensiilor speciale pentru alesii locali, intrucat ei merita un anumit respect din partea statului.

Senat: Pensiile speciale pentru alesii locali - raport favorabil in Comisia juridica

Comisia juridica a Senatului a intocmit marti un raport favorabil in cazul propunerii legislative pentru modificarea Statutului alesilor locali, care prevede ca primarii, viceprimarii, presedintii si .

Un primar merita din partea statului un anumit respect. Zgonea si Dragnea sustin pensiile speciale pentru alesii locali

Parlamentarii pluseaza: dupa ce si-au votat pensii speciale, acum vor sa acorde aceleasi beneficii si primarilor. Chiar presedintele Camerei Deputatilor sustine proiectul care priveste pensiile speciale pentru.

Dragnea: PSD va vota legea pensiilor pentru alesii locali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi ca a discutat despre legea privind pensiile speciale ale alesilor locali cu liderii partidului, iar concluzia este ca social-democratii vor vota acest proiect, pe motiv ca primarii nu au salarii mari, desi au foarte multe responsabilitati, transmit surse din presa.

Ziua privilegiilor: pensii speciale pentru parlamentari

Senatorii si deputatii vor beneficia de pensii speciale, pe care le vor cumula cu pensiile obisnuite.

UPDATE: Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. Si alesii locali ar putea avea pensii de pana la 6000 de lei

Proiectul legii pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptat, marti, Parlament, ca urmare a reexaminarii cerute de presedintele Klaus Iohannis, astfel incat ei sa beneficieze de pensie doar daca nu sunt realesi si au incheiat cel putin un mandat complet de parlamentar. Mai mult, alesii locali ar putea beneficia de pensii de pana la 6000 de lei.

Legea pensiilor speciale pentru parlamentari, introdusa pe agenda plenului de maine

Conducerea Parlamentului a aprobat, azi, solicitarea liderului grupului PSD din Camerei Deputatilor Marian Neacsu privind introducerea legii pensiilor speciale pentru parlamentari pe ordinea de zi a plenului de maine, a declarat vicepresedintele Camerei, liberalul Ludovic Orban, citat de surse din presa.

Cat timp parlamentarii isi voteaza pensii speciale, la Botosani nu sunt bani pentru a nu inchide un azil cu 54 de batrani

Singurul camin de stat pentru batrani nevoiasi din judetul Botosani a fost lasat fara finantare. 54 de batrani, cu venituri foarte mici, fara casa si fara rude apropiate risca sa ramana pe drumuri. Conducerea caminului spune ca nu a mai primit niciun ban de la stat de doua luni si ca deja nu mai fac fata cheltuielilor, fiind nevoiti ca in cel mai scurt timp sa inchida portile.

Partidul M10 cere anularea pensiilor speciale pentru parlamentari

Partidul M10 a criticat decizia Parlamentului de a aproba pensiile speciale ale alesilor si a cerut abrogarea prevederilor umilitoare ale legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )