Libnet.ro
UNICEF

17:00

O pensionara din SUA a dat in judecata mai multe banci pentru manipularea LIBOR

B1 B1,
O pensionara din SUA a dat in judecata mai multe banci pentru manipularea LIBOR

O pensionara din Statele Unite, a carei casa a fost confiscata pentru neplata creditului, a dat in judecata mai mari banci importante la nivel mondial, acuzand institutiile de credit de manipularea LIBOR care a. continuă pe B1

Presedintele american Barack Obama a adunat mai multe voturi decat Mitt Romney in randul celor care au votat timpuriu

Barack Obama are un avantaj in randul celor care au votat deja in fata contracandidatului sau, republicanul Mitt Romney. Cu doar trei saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, programate.

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Romania predomina in clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv Bucuresti si A2, DN1, E85

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata, pentru mai multe judete, printre care si Capitala, valabila intre orele 7:25-11:00. Astfel, in judetele Teleorman, Giurgiu, Buzau,.

Arad. Mai multe ambulante au preluat 23 de elevi care acuza dureri abdominale, specifice unei intoxicatii

Mai multe ambulante au preluat, duminica-dupa-amiaza, 23 de elevi care stau intr-o scoala speciala din judetul Arad, dupa ce acestia au acuzat, dureri abdominale si alte simptome specifice unor intoxicatii.

Rovana Plumb: Ne luptam sa gasim finantare pentru cat mai multe lucrari de protejare in fata calamitatilor naturale

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, ca autoritatile incearca sa gaseasca finantare pentru cat mai multe lucrari.

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Update 10. 50 - BrokerulCristian Sima ataca, intr-o alta scrisoare, mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui TraianBasescu mai multe materiale despre criza. La sfarsit i-am.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

ANAF: Tot mai multe firme - datoare la stat

Parvan: Odata ce creditul bancar este blocat, iar situatia economica este asa cum este, companiile apeleaza la creditul fiscal pentru a se finanta * Blanculescu: S-a creat un fenomen in piata - marii antreprenori nu-si platesc nici jumatate din obligatiile financiare catre subcontractori, care, astfel, sunt pusi in situatia sa nu-si achite datoriile la stat Tot mai multe firme de la noi nu-si mai platesc datoriile catre stat, apeland, astfel, la creditul fiscal, a declarat, ieri, Mihail Constantin, vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), adaugand ca s-a revenit, astfel, la tendinta inregistrata cu precadere in anii 1997-1998.

Vestea care poate rasturna rezultatul alegerilor din SUA. Ce s-a aflat despre Barack Obama

Alegerile din SUA au intrat in linie dreapta, iar cei doi candidati - Barack Obama si Mitt Romney - se bat pentru fiecare vot. Astfel, potrivit unui sondaj de opinie, Obama este foarte popular in randul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )