Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pentru mii de romani, Omar Hayssam este omul care a adus blestemul peste familiile lor. A dus totul in ruina

Antena3 Antena3,
Pentru mii de romani, Omar Hayssam este omul care a adus blestemul peste familiile lor. A dus totul in ruina

Pentru multi romani, Omar Hayssam este un doar infractor prins dupa 5 ani de cautari. Pentru locuitorii orasului buzoian Nehoiu, el este cel care i-a lasat fara un loc de munca, fara o paine pe masa. continuă pe Antena3

UPDATE: Omar Hayssam este de marti la Penitenciarul Bucuresti Rahova.

UPDATE: Omar Hayssam se afla, de marti, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu profil de carantinare-observare, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor AN), informeaza Mediafax. Persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, 23 iulie 2013. Dupa indeplinirea procedurilor de primire in unitate, acesta va fi cazata intr-o camera cu profil de .

Nu pot fi sigur ca Omar Hayssam este in Romania. Cine a facut aseara acesta declaratie

Mircea Badea, realizatorul in Gura Presei, a comentat in cadrul emisiunii sale si subiectul bomba al ultimelor zile: capturarea lui Omar Hayssam de catre autoritatile din Romania. Realizatorul TV a declarat .

Mircea Dusa: Operatiunea legata de Omar Hayssam este secreta si eu nu vreau armata implicata intr-un subiect politic

Mircea Dusa, ministrul Apararii, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, in emisiunea Exces de Putere, ca armata Romaniei executa doar misiuni legale si ca nu se poate pronunta in privinta avionului.

Basescu despre declaratie privind operatiunea neautorizata de aducere a lui Hayssam: ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca mentine cu tarie declaratia privind operatiunea neautorizata pentru preluarea lui Omar Hayssam, adaugand: Este declaratia care ne trebuia, potrivit Mediafax. Intrebat daca poate oferi detalii despre operatiunea neautorizata desfasurata pe teritoriul altui stat in cazul Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Mentin si sustin cu tarie aceasta declaratie. ) Este declaratia care ne trebuia. Presedintele Traian .

Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata de aducere a lui Hayssam: ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca mentine cu tarie declaratia privind operatiunea neautorizata pentru preluarea lui Omar Hayssam, adaugand: Este declaratia care ne trebuia, potrivit Mediafax. Intrebat daca poate oferi detalii despre operatiunea neautorizata desfasurata pe teritoriul altui stat in cazul Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Mentin si sustin cu tarie aceasta declaratie. ) Este declaratia care ne trebuia. Presedintele Traian .

Traian Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata: Este declaratia care ne trebuia

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca isi mentine declaratia potrivit careia Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, precizand ca este declaratia care ne trebuia.

Administratia Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, potrivit Mediafax. Tribunalul Bucuresti a luat in discutie, marti, dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de inselaciune si delapidare.

Omar Hayssam, extras dintr-o tara vecina Siriei

Traian Basescu nu confirma nici preluarea din Siria, nici repatrierea cu un avion al Armatei Romane Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, a ajuns, ieri dimineata, in custodia autoritatilor romane, dupa mai bine de sapte ani de la fuga acestuia din tara. Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga ca Omar Hayssam a fost adus tara, in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat, motov pentru care nu poate divulga mai multe detalii in legatura cu aducerea in tara a sirianului. Domnia sa a declarat, ieri, ca nu poate confirma daca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, nici ca a fost repatriat cu un avion al Armatei Romane si nici ca repatrierea s-a facut in baza unui acord de extradare. Din punctul de vedere al Presedintelui, este posibil ca Hayssam sa primeasca mai mult de 20 de ani de inchisoare.

Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak, despre cazul lui Omar Hayssam

Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak, a comentat in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 cazul lui Omar Hayssam. in cazul lui Hayssam exista niste coincidente. in 4.

VIDEO Victor Ponta, despre operatiunea de aducere in tara a lui Omar Hayssam: Probabil ca presedintele a vrut sa spuna ca nu a fost autorizata de alt stat, dar de Romania a fost autorizata / Eu nu pot sa va spun povesti cu Rambo

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca operatiunea de aducere in tara a lui Omar Hayssam a fost desfasurata in totalitate in conformitate cu legile Romaniei, autorizata si aprobata de Guvern. Premierul a apreciat ca presedintele, care a lasat sa se inteleaga vineri ca Hayssam a fost adus in Romania in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat, probabil a vrut sa spuna ca nu a fost autorizata de alt stat, dar de Romania a fost autorizata. Militarii romani si ceilalti reprezentanti ai institutiilor nu efectueaza operatiuni neautorizate de statul roman si de Guvernul roman. Sunt toate documentele, toate aprobarile date. , a declarat Ponta, adaugand ca el nu poate spune povesti cu Rambo care salveaza oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )