Libnet.ro
UNICEF

06:00

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII TREI ANI Bursa din Shanghai, lider in clasamentul mondial al IPO-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII TREI ANI Bursa din Shanghai, lider in clasamentul mondial al IPO-urilor

Bursa din Shanghai a devenit, in trimestrul intai din 2020, pentru prima data in aproape trei ani, lider in clasamentul mondial al ofertelor publice initiale IPO), in contextul in care pandemia de coronavirus care a izbucnit in China a generat prabusiri ale pietelor in intreaga lume. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Profitul Huawei a urcat cu 5,6% in 2019,cel mai redus ritm de crestere din ultimii trei ani

Huawei Technologies a raportat cea mai redusa crestere a profitului anual din ultimii trei ani, din cauza vanzarile slabe de peste hotare si a intensificarii campaniei SUA de a restrictiona expansiunea sa globala, ca urmare a temerilor de securitate, transmit DPA si Reuters.

Deputat USR: 34,3 miliarde de lei pentru pensiile speciale in ultimii patru ani. Cu acesti bani puteau fi construite spitale

Claudiu Nasui, deputat USR, a declarat ca statul roman a cheltuir 34. 3 miliarde de lei pentru pensiile speciale, in ultimii patru ani. Deputatul spune ca cu acesti bani Romania ar fi putut construi 243 de spitale noi.

Titeiul Brent, in sevraj. Cel mai redus nivel din ultimii 18 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut luni la cel mai redus nivel din .

Sorin Ovidiu Vintu, prima aparitie dupa 4 ani! Vina voastra ca sunteti niste prosti! VIDEO

Sorin Ovidiu Vintu, proaspat eliberat din inchisoare, a facut un live pe Facebook in care da sfaturi internautilor, spunandu-le ca e dreptul lor sa-si traiasca viata asa cum vor si sa decida singuri pentru ei. Sorin Ovidiu Vintu, prima aparitie dupa 4 ani Sorin Ovidiu Vintu a postat pe Facebook un video in care a .

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

DUPA MASURILE ADOPTATE PENTRU STOPAREA RASPANDIRII CORONAVIRUSULUI Cererea de titei din SUA, Europa si China a scazut cu circa 15-20 milioane bpd

Masurile adoptate pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus au redus cererea de titei in SUA, Europa si China cu aproximativ 15-20 milioane de barili pe zi bpd), a declarat, vineri, adjunctul ministrului rus al Energiei, Pavel Sorokin, la postul de televiziune RBC, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )