Libnet.ro
UNICEF

00:07

People: Actrita Kerry Washington, desemnata cea mai bine imbracata vedeta feminina

B1 B1,
People: Actrita Kerry Washington, desemnata cea mai bine imbracata vedeta feminina

Actrita Kerry Washington, 36 ani, a fost desemnata de revista People cea mai bine imbracata cvedeta feminina, in clasamentul anual al celor mai bine imbracate 10 vedete feminine. Ea este urmata de tanara. continuă pe B1

Fiica lui Phil Collins, desemnata cea mai periculoasa vedeta in mediul online

Actrita Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, a fost desemnata cea mai periculoasa vedeta online. Asta din cauza ca o cautare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu virusi, scrie.

Fiica lui Phil Collins, desemnata cea mai periculoasa vedeta in mediul online

Actrita Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, a fost desemnata cea mai periculoasa vedeta online. Asta din cauza ca o cautare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu virusi, scrie.

Kerry Washington a fost numita cea mai bine imbracata femeie din lume!

Revista People le-a recompensat cu titluri pompoase pe starurile care in ultimul an au uimit prin tinutele chic afisate pe red carpet, dar le-a si taxat pe cele mai neinspirate dintre vedete. In vreme ce Kerry Washington, Jennifer Lawrence sau Solange Knowles au fost laudate pentru stilul lor vestimentar, Adele si Kristen Stewart au fost intens criticate la acelasi capitol.

Remus Borza: Poate voi pleca de la Hidroelectrica la mai bine, poate voi fi numit ministru

Remus Borza, presedintele Consiliului de Supraveghere a Hidroelectrica, a spus ca eventuala s-a plecare din companie, anuntata ieri de premierul Victor Ponta, poate fi la mai bine.

GTA 5 arata mai bine daca nu e instalat complet pe XBOX 360

Cu toate ca nu pare sa aiba vreun sens afirmatia din titlu, cei de la Rockstar Games au confirmat ca GTA 5 arata mai bine in anumite conditii. Desi sunt ceva sanse sa apara si pe PC la un momentdat, proaspat anuntatul GTA 5 la aceasta ora este disponibil doar pe XBOX 360 si pe PS3. Pe consola celor de la Sony este disponibil ca un download digital de pe PlayStation Network, in timp ce pe XBOX poate fi achizitionat [].

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

Experti rusi: Iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani pentru europeni

Meteorologii din Rusia avertizeaza ca iarna care vine va fi cea mai rece din ultimii 100 de ani. Conform prognozei serviciilor servicii meteorologice ruse, bazate pe calculul indicilor climatici, va exista un proces.

Experti rusi: CEA MAI RECE iarna din ultimii 100 de ani.

Iarna care vine va aduce temperaturi anormal de scazute in Europa si s-ar putea sa fie chiar cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani, scrie joi ziarul rus Novaie Izvestia, transmite Agerpres. Citeste si VIDEO. Vezi cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana Potrivit prognozei, bazata pe calculul indicilor climatici, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa, rezultand geruri anormale. In plus, in timpul acestei perioade se va produce o scadere a activitatii .

Lufthansa face cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Compania Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing si Airbus de dimensiuni mari, in valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achizitie de aeronave efectuata vreodata de operatorul aerian german,.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, avand un scor de 7,32 de puncte din 10. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )