Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii la casa unui primar din judetul Mehedinti, acuzat de luare de mita - surse.

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la casa unui primar din judetul Mehedinti, acuzat de luare de mita - surse.

Procurorii anticoruptie au facut, miercuri seara, o perchezitie la domiciliul primarului comunei mehedietene Malovat, Gheorghe Bazavan, informeaza Mediafax. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca primarul democrat liberal Gheorghe Bazavan ar fi pretins mita in valoare de peste 20. 000 de euro de la o firma, in schimbul acesteia angajandu-se sa faciliteze castigarea unei licitatii care ar fi urmat sa aiba loc la Primaria Malovat. Aceleasi surse au mai declarat ca procurorii DNA Craiova . continuă pe România Liberă

Perchezitii ale DNA la casa unui primar din judetul Mehedinti, acuzat de luare de mita

Procurorii anticoruptie au facut, miercuri seara, o perchezitie la domiciliul primarului comunei mehedietene Malovat, Gheorghe Bazavan, surse din randul anchetatorilor declarand ca acesta este cercetat pentru luare de mita. La ora transmiterii acestei siri anchetatorii se afla la sediul primariei.

UPDATE: Descinderi la casa unui PROCUROR. Kovesi: Sunt vizate si persoane cu functii importante

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, luni, 160 de perchezitii in Bucuresti si judetele Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50.

Un primar din Franta a intrat in greva foamei in semn de protest fata de repartizarea unui medic roman in localitatea sa

Primarul unei comune franceze a intrat de luni dimineata in greva foamei in semn de protest fata de repartizarea unui medic de origine romana in localitatea sa, relateaza Ouest France. Jean-Pierre Guilleret,.

Actrita care a dat viata unui personaj din Familia Simpson A MURIT

Actrita Marcia Wallace, vocea personajului Edna Krabappel, profesoara lui Bart Simpson din celebrul serial Familia Simpson, a decedat la varsta de 70 de ani, informeaza Reuters, conform Mediafax. Am fost extrem de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )