Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii DNA la firma detinuta de mama premierului Ponta

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA la firma detinuta de mama premierului Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti efectueaza, marti, perchezitii in 14 locatii, majoritatea situate an Bucuresti si Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, informeaza un comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Reactia lui Ponta dupa perchezitiile DNA la firma detinuta de sora sa: Ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Premierul Victor Ponta a reactionat pe Twitter fata de actiunea DNA care efectueaza perchezitii la Exfin 2000, firma infiintata de mama premierului Ponta si detinuta de sora lui. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti, a spus Ponta. Reamintim ca Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

VIDEO Perchezitii in 14 locatii in Bucuresti si Ploiesti. Printre firmele vizate se afla si Exfin 2000, infiintata de mama premierului Ponta si detinuta de sora lui. / Sebastian Ghita si Vlad Cosma, adusi cu mandat la DNA

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, potrivit unui comunicat transmis marti de DNA. In cursul zilei de 17 februarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii, majoritatea situate in municipiile Bucuresti si Ploiesti, acestea fiind sedii de societati comerciale ori domicilii ale unor persoane, se mai precizeaza in comunicat. Potrivit unor surse judiciare, printre firmele vizate ar fi si firma Exfin 2000 S. L,firma infiintata de mama premierului Vicor Ponta. Potrivit Oficiului Comertului, firma Exfin 2000 este detinuta de Natalia Maier si Alexandra Hertanu sora premierului Ponta).

Firma detinuta de cumnatul lui Ponta, perchezitionata intr-un dosar cu prejudiciu de 7,8 milioane lei. Cumnatul premierului, la DNA Ploiesti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti efectueaza, marti, perchezitii in 14 locatii, majoritatea situate in Bucuresti si Ploiesti, intre care cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, intr-un dosar privind infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, informeaza un comunicat al DNA.

Perchezitii in 14 locatii in Bucuresti si Ploiesti. Printre firmele vizate se afla si Exfin s.r.l., infiintata de mama premierului Ponta

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, potrivit unui comunicat transmis marti de DNA. In cursul zilei de 17 februarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii, majoritatea situate in municipiile Bucuresti si Ploiesti, acestea fiind sedii de societati comerciale ori domicilii ale unor persoane, se mai precizeaza in comunicat. Potrivit unor surse judiciare, printre firmele vizate ar fi si firma Exfin 2000 S. L,firma infiintata de mama premierului Vicor PontaStire in curs de actualizare.

DNA face perchezitii la firma mamei premierului Ponta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, 14 pechezitii la sediul mai multor societati comerciale, printre care si firma mamei si surorii premierului Victor Ponta. Firma Vexfin apartine mamei si surorii.

Perchezitii la firma mamei si a surorii lui Victor Ponta

Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile * ACTUALIZARE 10:42 Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic O firma a lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, impreuna cu mai multe societati, intre care Euroconstruct Trading, ar fi obtinut ilegal un proiect european privind extinderea retelei de canalizare in Comarnic, din care si-ar fi insusit sume mari de bani, prin schimbarea destinatiei fondurilor, sustin surse judiciare. --- Procurorii efectueaza perchezitii la firma Exfin SRL, care ar apartine mamei si surorii lui Ponta, ne-au transmis surse judiciare. Potrivit acestora, este vizat si cumnatul lui Victor Ponta, care va fi adus la audieri la DNA Ploiesti.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu, adus pentru declaratii

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu urmeaza sa fie adus pentru a da declaratii in dosarul de.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu si Vlad Cosma, adusi pentru declaratii (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu a fost adus pentru a da declaratii in dosarul de infractiun.

Prima reactie a premierului Ponta, in urma descinderilor la firma mamei sale

Victor Ponta are o prima reactie in urma perchezitiilor facute de DNA la firma mamei sale. Premierul a scris un mesaj pe Twitter in care spune ca legea trebuie sa fie egala pentru toti. Nu cunosc si oricum.

UPDATE Cumnatul si amicii premierului Ponta, anchetati de DNA

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, Sebastian Ghita, prietenul acestuia, si colegii de partid ai primului ministru, Mircea si Vlad Cosma, sunt acuzati de fraude cu fonduri europene, intr-un contract pentru canalizarea orasului Comarnic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )