Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firma detinuta de cumnatul lui Ponta, perchezitionata intr-un dosar cu prejudiciu de 7,8 milioane lei. Cumnatul premierului, la DNA Ploiesti

România Liberă România Liberă,
Firma detinuta de cumnatul lui Ponta, perchezitionata intr-un dosar cu prejudiciu de 7,8 milioane lei. Cumnatul premierului, la DNA Ploiesti

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti efectueaza, marti, perchezitii in 14 locatii, majoritatea situate in Bucuresti si Ploiesti, intre care cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, intr-un dosar privind infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, informeaza un comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA la firma detinuta de mama premierului Ponta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti efectueaza, marti, perchezitii in 14 locatii, majoritatea situate an Bucuresti si Ploiesti, intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, informeaza un comunicat al DNA.

Cumnatul lui Ponta: 25 de contracte cu statul de 100 milioane lei

Despre afacerile companiei Grossman detinuta de Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, Romania libera a scris, sub semnatura jurnalistului Daniel Befu, in luna iulie a anului 2012. Din 2007 timp de cinci ani -, aceasta companie a beneficiat de zeci de contracte cu statul roman, finantate fie din bugetele institutiilor publice, fie din bani europeni.

Procurorii DNA fac perchezitii la firma surorii premierului Victor Ponta: Firma, fondata de mama primului ministru

Procurorii DNAfac perchezitii la firma surorii premierului Ponta, SC Exfin SRL, fondata de Cornelia Naum, mama sefului Guvernului. Firma de contabilitate este controlata in prezent de sora si cumnatul.

Fostul consilier judetean Mihai Coman, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Fostul consilier judetean Mihai Coman a fost retinut, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat peste opt ore, la sediul institutiei, intr-un dosar privind fraudarea.

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti, in dosarul in care e cercetat cumnatul lui Ponta: Am fost citat in calitate de suspect (VIDEO)

SebastianGhita a ajuns, marti, la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA)Ploiesti, fiind citat in dosarul in care este cercetat si cumnatul premierului Victor Ponta. Nu am o relat.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Administrator la trei firme, retinut in dosarul in care este vizat cumnatul lui Ponta

Vladimir Ciorba, administrator si asociat la trei firme, vizat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului lui Victor Ponta, a fost retinut de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Ciorba a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )