Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA fac perchezitii la firma surorii premierului Victor Ponta: Firma, fondata de mama primului ministru

B1 B1,
Procurorii DNA fac perchezitii la firma surorii premierului Victor Ponta: Firma, fondata de mama primului ministru

Procurorii DNAfac perchezitii la firma surorii premierului Ponta, SC Exfin SRL, fondata de Cornelia Naum, mama sefului Guvernului. Firma de contabilitate este controlata in prezent de sora si cumnatul. continuă pe B1

DNA face perchezitii la firma mamei si surorii premierului Victor Ponta, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA fac 14 perchezitii, marti, in Bucuresti si Ploiesti, la sediile mai multor societati comerciale, intre care si cea a surorii si cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si la.

DNA face perchezitii la firma mamei premierului Ponta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA efectueaza, marti dimineata, 14 pechezitii la sediul mai multor societati comerciale, printre care si firma mamei si surorii premierului Victor Ponta. Firma Vexfin apartine mamei si surorii.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta a fost retinut de procurorii DNA din Ploiesti

10 - Cumnatul premierului Victor Ponta a fost retinut de procurorii DNA din Ploiesti, fiind acuzat de deturnare de fonduri europene, in cazul unui proiect de constructie a retelei de canalizare din.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu, adus pentru declaratii

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu urmeaza sa fie adus pentru a da declaratii in dosarul de.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu si Vlad Cosma, adusi pentru declaratii (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu a fost adus pentru a da declaratii in dosarul de infractiun.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. in aceasta dimineata procurorii au facut cercetari la firma acestuia intr-un dosar privind infractiuni de coruptie si.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta a fost ridicat de procurorii DNA

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. in aceasta dimineata procurorii au facut cercetari la firma acestuia intr-un dosar privind infractiuni de coruptie si.

Fostul sef al Curtii de Conturi Mihail Vlasov, audiat de procurorii DNA

Fostul sef al Curtii de Conturi, Mihail Vlasov, este audiat luni de procurorii DNA. Supranumit imparatul, un impatimit al jocurilor de noroc, Vlasov a fost arestat preventiv si ulterior plasat in arest la.

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul fostului ministru Cristian David

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul fostului ministru al Internelor, Cristian David, acuzat de luare de mita informeaza B1 Tv.

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David. Fostul ministru al internelor este acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la Cristinel Bigiu, pe vremea cand era prefect,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )