Libnet.ro
UNICEF

12:00

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul fostului ministru Cristian David

România Liberă România Liberă,
Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul fostului ministru Cristian David

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul fostului ministru al Internelor, Cristian David, acuzat de luare de mita informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David

Procurorii DNA cer prelungirea arestului preventiv in cazul lui Cristian David. Fostul ministru al internelor este acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la Cristinel Bigiu, pe vremea cand era prefect,.

Fostul sef de la MAI, Cristian David, vrea in libertate. Contesta masura arestului preventiv

Fostul minstru de Interne, Cristian David vrea sa fie cercetat in libertate. Acesta a contestat masura arestului preventiv, dupa ce a fost retinut pentru luare de mita. Magistratii inaltei Curti de Casatie si.

Fostul sef al Curtii de Conturi Mihail Vlasov, audiat de procurorii DNA

Fostul sef al Curtii de Conturi, Mihail Vlasov, este audiat luni de procurorii DNA. Supranumit imparatul, un impatimit al jocurilor de noroc, Vlasov a fost arestat preventiv si ulterior plasat in arest la.

Dosarul Gala Bute. Procurorii DNA cer din nou incuviintarea urmarii penale si arestarea Elenei Udrea pentru alte infractiuni de luare de mita

Procurorii anticoruptie au cerut din nou incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru Elena Udrea, dar si incuviintarea arestarii preventive a acesteia. Udrea este suspectata de trei noi fapte de luare de mita, in dosarul Gala Bute, privind contracte incheiate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului cu mai multe firme. in cursul zilei de astazi, Udrea va fi scoasa din Arestul Capitalei pentru a fi audiata de procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )