Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DNA la IPJ Botosani, pentru coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii, astazi, in Botosani, potrivit presei locale acestea avand loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DNA la Politia Botosani intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani. Seful IPJ si Seful Serviciului de Resurse Umane, suspectati de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, intr-un dosar de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

DNA Suceava: Seful IPJ Botosani si seful Serviciului Resurse Umane, sub control judiciar in dosarul in care sunt inculpati pentru abuz in serviciu

Seful IPJ Botosani, Cristian Cucoreanu, si seful Serviciului Resurse Umane din IPJ Botosani, Andrian Osolinschi, au fost pusi, marti seara, sub control judiciar, in dosarul in care au fost inculpati pentru.

Alina Bica, arestata pentru coruptie, il lauda pe Horodniceanu: E un adevarat profesionist

Fosta sefa DIICOT, ALina Bica, aflata in arest la domiciliu pentru coruptie, l-a laudat pe Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei pentru a prelua conducerea DIICOT.

Seful IPJ Botosani, suspectat de savarsirea unor fapte asimilate celor de coruptie

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, comisar sef Cristian Cucoreanu, a fost dus marti la sediul DNA pentru audieri. Cucoreanu este cercetat pentru abuz in serviciu in legatura cu promovarea in.

Perchezitii DNA la Inspectoratul Judetean de Politie din Botosani (VIDEO)

Procurorii DNA efectueaza, marti, sapte perchezitii la Inspectoratul Judetean de Politie din Botosani, informeaza B1 TV. Perchezitiile vizeaza activitatea anumitor persoane din conducerea intitutiei publice,.

UPDATE Perchezitii DNA in sapte locatii din sediul unei institutii publice din Botosani. Este vizat Inspectoratul Judetean de Politie - surse

In cursul zilei de 05 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizatiilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 7 locatii din sediul unei institutii publice din municipiul Botosani, informeaza DNA.

Seful IPJ Botosani, Cristian Cucoreanu, lasat in libertate

UPDATE - Seful Inspectoratului Judetean de Politie IJP) Botosani, comisarul sef Cristian Cucoreanu, a parasit sediul Serviciului teritorial Suceava al DNA, unde a fost audiat in legatura cu mai multe fapte .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )